Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOPETEGUI BIVŠI
Povratak na članak

Real bliže zoni ispadanja nego Barci! Zna se novi Modrićev trener

- Jedini odgovoran? Znamo kako svijet nogometa funkcionira. Ne može jedan ispasti budala i biti glup. Svi pobjeđujemo i svi gubimo - rekao je Lopetegui

Komentari 7

IL
ilijan
22:27 28.10.2018.

Real osvaja opet ligu prvaka

VL
Avatar southman
southman
07:51 29.10.2018.

Kao da će Konte nešto napraviti !? U najboljem slučaju plasirati se u LP !

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:36 28.10.2018.

Koje Glupo Vodstvo Reala!!!! Nemaju Nijednog Napadača!!!!! Benzema je arap i nikad čuo da se neko od njih probio kao nogometaš!!! on treba za jedan gol 10 Šansi!!!!

VL
KO
kordunmoj75
07:00 29.10.2018.

Real se jednostavno mora rjesiti nesposobni i nepotrebni igraca,tipa Modric,Bezema,Ramos....,osu definitivno negatina imena u Realu,pogledajte samo Ronalda,covjek tacno osjetio kada je vrjeme ici dalje,ne cekati ovakve jadne igre Reala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.