Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATJAŽ KEK:

Razočaran sam pojedincima, ovako se ne igra za Rijeku i morat će si razmisliti

Matjaž Kek
Igor Kralj/PIXSELL
18.09.2014.
u 23:32

- Puno smo govorili prije utakmice o tome kako se postaviti i kako odigrati, ali neki nisu poslušali - rekao je Kek.

Standard je pobijedio Rijeku 2:0, ali teško da bi se našao poznavatelj nogometne igre koji bi izjavio da je belgijski doprvak bio bolja ekipa na terenu. No kako se onda dogodio poraz od dva razlike?

- Naivno smo izgubili, nismo bili dovoljno raspoloženi, a neki igrači nisu mislili dovoljno na Rijeku, misli su im lutale tko zna gdje. Nevjerojatno kako smo odigrali, u Europi to ne prolazi i jako sam razočaran nekim pojedincima. Ne možeš izaći na teren i dati 70 ili 80 posto od sebe. Kad Rijeka nije cjelina onda nije Rijeka - rekao je vidno razočarani trener Rijeke Matjaž Kek.

No i on sam je izvadio Andreja Kramarića, a ne pogubljenog Ivana Krstanovića, koji je sam mogao zabiti tri pogotka i riješiti svaki problem za ekipu s Kantride. Nije se na to osvrtao previše, bio je previše razočaran ostalim detaljima.

- Puno smo govorili prije utakmice o tome kako se postaviti i kako odigrati, ali neki nisu poslušali i ne znam što više tu mogu. Primili smo golove kao da smo osnovna škola. Da igram umjesto njih? Stvarno sam razočaran nekim pojedincima - ponavljao je Kek i osvrnuo se na poništen pogodak:

- Čujem da je bio regularan, ali to je tako, ne možemo u Europi očekivati pomoć, kao što ne možemo očekivati da ne budemo kažnjeni za takav pristup i promašene prilike.

Čak nije želio ni otvoreno reći da je Rijeka bila bolja momčad, ali pripremio je navijače na najizgledniji scenarij.

- Imamo tešku skupinu i ako danas nismo pobijedili, ne znam kad ćemo, ne vjerujem da možemo proći dalje ovako. Zato će neki pojedinci morati razmisliti, a ostali moraju skupiti energiju jer nas za tri dana čeka utakmica s Dinamom - istaknuo je Kek.

>> Rijeci poništen regularan pogodak, Standard pobijedio 2:0!

Komentara 7

Avatar cluesblues
cluesblues
00:33 19.09.2014.

rijeka je ovo trebala dobit, ali nije posteno ni od keka, koji voli primat pohvale poslije pobjeda ali nakon poraza okrivi igrace - trener mora stajat iza svojeg rada i u pobjedama i u porazima a ne trazit alibije u pojedinim igracima (zato postoje izmjene, a nije bas istina da je vise od 3 igraca podbacilo danas)…sve u svemu steta...

MT
mladen.turcic
06:49 19.09.2014.

ima pravo kek,on ih najbolje pozna,,to je inace dinamova boljka da igraci ne daju 100% sebe

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
07:43 19.09.2014.

Krstanovića treba trenutno potjerati!Katastrofa od igrača!!!!!!!Kek je dokazao da nema znanje----------umjesto da već nakon 30 minuta izvadi Krstanovića on na kraju povlači Kramarića!Da sam ja trener Krstanović više nebi igrao za Rijeku!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije