Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brnović prvi pomoćnik

Razlaz Ivkovića i Kranjčara

Zlatko Kranjčar
VL
07.02.2010.
u 12:19

- Prvo ću u posjet Italiji, kod Jovetića i Vučinića. Želim da napadač Rome bude ubojitiji u dresu Crne Gore - kaže Zlatko Kranjčar.

Razišli su se dugogodišnji prijatelji i suradnici Zlatko Kranjčar i Tomislav Ivković!

– Ne idem s Cicom u Crnu Goru. Najprije se nisam dogovorio s predsjednikom Saveza Savićevićem, ali i Kranjčar i ja imamo različite ideje, poglede na nogomet i više nećemo skupa raditi. Krećem u samostalnu trenersku karijeru – kazao je Ivković, koji je s Kranjčarom radio u hrvatskoj reprezentaciji, zatim u Al Shaabu iz UA Emirata, Croatiji Sesvetama i iranskom Persepolisu.

Tvrdi da će Cici uvijek biti zahvalan.

– On me pozvao u stožer reprezentacije, s kojom smo doživjeli zvjezdane trenutke. Utakmica s Brazilom na SP-u bila je naš vrhunac – nostalgično govori Ivković.

Novi crnogorski izbornik Zlatko Kranjčar javio se telefonski iz Varšave.

– Žao mi je zbog razlaza s Ivkovićem, jer smo zaista dobro surađivali. Moj prvi pomoćnik bit će Dragoljub Brnović – kazao je Kranjčar, koji nakon varšavskog ždrijeba opet putuje u Podgoricu na upoznavanje i dogovor sa svojim stožerom.

Od Savićevića dobio je DVD-e sa snimkama utakmica Crne Gore u kvalifikacijama za SP.

– Crnogorci su u prethodnim kvalifikacijama čak šest puta igrali neodlučeno, te samo za gol ispustili četvrto mjesto u skupini. Dobar su potencijal, a moj je zadatak da ih taktički poboljšam. Nastojat ćemo igrati napadački i atraktivno, kao hrvatska reprezentacija u moje vrijeme, uz još bolje osiguranje u obrani – kaže Kranjčar.

Najavljuje kako će vrlo brzo krenuti u obilazak crnogorskih reprezentativaca u Europi, ali i posjećivati utakmice crnogorskoga prvenstva.

– Prvo ću u Italiju, kod Vučinića i Jovetića.

Znate li da je Mirko zabio samo tri gola u prošlom ciklusu?

– Od igrača takve klase očekuje se više. Nadam se da će kod mene biti ubojitiji – zaključio je Kranjčar.

Crnogorcima je upitna prijateljska utakmica s Makedoncima 3. ožujka, jer bi mogli biti u istoj kvalifikacijskoj skupini za EP.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije