Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA - SLOVAČKA

Rasprodano u rekordnom vremenu! Nema više ulaznica za vatrene u Rijeci

Hrvatski navijači
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/16
29.10.2019.
u 14:36

Zahvaljujemo hrvatskim navijačima na podršci Vatrenima te se radujemo sjajnoj atmosferi u Rijeci! - poručili su iz HNS-a.

Hrvatska reprezentacija 16. će se studenog na stadionu HNK Rijeka (Rujevica) suočiti s reprezentacijom Slovačke, a ulaznice za navedenu utakmicu rasprodane su već prvog dana pretprodaje.

Poručili su to iz HNS-a te dodali kako se vesele sjajnoj atmosferi na Rujevici.

- Vatreni će posljednji kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo 2020. godine odigrati pred 8211 navijača, koliki je kapacitet stadiona HNK Rijeka za navedenu utakmicu, a činjenica da je cijeli raspoloživ kontingent ulaznica za navedenu utakmicu rasprodan u jednom danu svjedoči kako će hrvatske reprezentativce u Rijeci dočekati odlična atmosfera. Zahvaljujemo hrvatskim navijačima na podršci Vatrenima te se radujemo sjajnoj atmosferi u Rijeci! - poručili su iz HNS-a te poslali poruku onima koji nisu stigli kupiti:

- Navijače koji nisu uspjeli kupiti ulaznice za utakmicu protiv Slovačke pozivamo da hrvatske reprezentativce podrže na pulskoj Aldo Drosini, gdje će 19. studenog Vatreni odigrati prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Gruzije. Prodaja ulaznica počinje 4. studenog putem interneta te u Fan Shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina - poručuju.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski igrači

 

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
15:14 29.10.2019.

Svih 5 tisuća karata je prodano za najvažniju utakmicu kvalifikacija. Atmosfera će biti vjerojatno kao i zadnju utakmicu protiv Finske (malo bolje od one protiv Engleske pred praznim tribinama). "Lijepa li si" naravno neće svirat, jer to tamo većini ne paše. Sve što je rekla predsjednica stoji!

Avatar xenon
xenon
15:30 29.10.2019.

Već vidim da će biti super. Ipak je to dobrih dvije tisuće ljudi više nego na utakmici Strizivojna : Vrpolje.

MA
Marsijanac
16:49 29.10.2019.

Tekmu protiv Gruzije trebali bi igrati igraci koji nisu prije igrali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije