Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLAC OTKRIVA

'Real želi Gvardiola, ali i Joško je zainteresiran za prelazak u madridski klub'

Leipzig je u osmini finala Lige prvaka remizirao protiv Manchester Cityja 1-1, a gol je zabio Joško Gvardiol
Tim Goode/PRESS ASSOCIATION
26.05.2023.
u 10:04

Nedavno su njemački mediji otkrili kako je Leipzig spreman prodati Gvardiola, no samo ako će klub koji ga želi dovesti u svoje redove ponuditi više od 100 milijuna eura

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol već je mjesecima na meti svjetskih nogometnih velikana te još uvijek nije poznato hoće li hrvatski stoper nastaviti karijeru u svojem Leipzigu ili pak odraditi povijesni transfer.

Nedavno su njemački mediji otkrili kako je Leipzig spreman prodati Gvardiola, no samo ako će klub koji ga želi dovesti u svoje redove ponuditi više od 100 milijuna eura.

Proteklih mjeseci su mnogi klubovi iz engleske Premier lige pokazali značajan interes za Gvardiola, a sad se nešto ozbiljnije u utrku uključio i madridski Real, ističe španjolski novinar specijaliziran za transfere i događanja na tržištu Santi Aouna.

"Real želi Gvardiola, a i Gvardiol je jako zainteresiran za prelazak u madridski klub", započeo je u svojem izvještaju španjolski insajder za brojne transfere, te dodao:

VEZANI ČLANCI:

"Međutim, Gvardiol je jako skup i od siječnja je dobio puno ponuda, posebno iz Premier lige. Ponude su poslali Chelsea, Manchester City i Manchester United. Oni su spremni ponuditi ogroman novac za njega" istaknuo je Aouna.

Ako Gvardiol ovog ljeta ode iz redova Leipziga, taj transfer će, uzevši u obzir uvjete koje je postavio njegov klub, sigurno postati najskuplji za obrambenog igrača u povijesti nogometa. Trenutni rekorder je engleski stoper Harry Maguire, kojeg je Manchester United 2019. godine od Leicestera kupio za 87 milijuna eura


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije