Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO

Raspad sistema u PSG-u: Klub je potvrdio odlazak Messija. Ima ponude od tri kluba

Messi u subotu igra zadnju utakmicu za PSG
Baptiste Autissier / Panoramic /
03.06.2023.
u 20:32

Gotova je avantura Lionela Messija u francuskom prvaku, uskoro će objaviti gdje će nastaviti karijeru

Francuski prvak PSG danas se službeno oprostio od Lionela Messija. Argentinski čarobnjak nakon dvije sezone napušta pariški klub što je sada i službeno potvrđeno.  Lionel Messi napušta PSG nakon dvije sezone. Argentinac će uskoro objaviti odluku gdje će nastaviti karijeru, a Parižani su ga ispratili toplim riječima.

- Nakon dvije sezone u PSG-u avantura Lea Messija i kluba privodi se kraju. Klub svim srcem Leu želi još mnogo uspjeha u nastavku karijere - poruka je PSG-a uz dodatak:

- Paris Saint-Germain je iznimno zahvalan sedmerostrukom osvajaču zlatne lopte, pobjedniku Lige prvaka i dvostrukom prvaku Francuske što je nosip crveno-plave boje - stoji na rastanku. prvak Francuske.

Messi se također oglasio i zahvalio je PSG-u za sve što su učinili za njega u prethodne dvije godine. 

- Hvala klubu, gradu Parizu i njegovim stanovnicima za ove dvije godine. Želim im sve najbolje u budućnosti - poruka je Lionela Messija.

Messi će posljednje minute u dresu PSG-a odraditi u večerašnjem ogledu protiv Clermonta i ostaje nam da vidimo kako će ga ispratiti vatreni navijači kluba s kojima nije imao lijepe odnose. Ove sezone Messi je odigrao 40 utakmica za PSG. Ima učinak od 21 golova i 20 asistencija, dok je ukupno nastupio u 74 susreta uz 32 gola i 35 asistencija.

VEZANI ČLANCI:

Već ranije odlazak je najavio Sergio Ramos koji navodno želi u Manchester United, a otkaz je dobio dosadašnji trener Christoph Galtier. 

- Ne želi da se od njegovog prelaska u novi klub napravi sapunica. Želi to što prije riješiti i odluka je na pomolu - piše katalonski Sport, koji na naslovnici današnjeg izdanja donose vijest da 35-godišnji Messi ima tri ponude. Saudijski Al Hilal mu nudi najveći ugovor u povijesti, navodno 1.2 milijarde eura za dvije sezone. Želi ga dovesti i David Beckham u Inter iz Miamija, a ima ponude od svog bivšeg kluba Barcelone.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
10:39 04.06.2023.

Sve nakon odlaska iz Barcelone je uzimanje para pred mirovinu. Nema niti 1% volje kao nekad, sad eventualno neki naftni klub u pustinji da zamasti brk s 300-400 milijuna EURA za kraj i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije