Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona se predala

Ranieri: Neću dati ostavku

'Real Madrid\'s Cristiano Ronaldo (L) is challenged by Rayo Vallecano\'s Tito during their Spanish first division soccer match at Vallecas stadium in Madrid February 26, 2012.  REUTERS/Sergio Perez  (
'SERGIO PEREZ'
27.02.2012.
u 20:54

Real i Barcelona slavili su na gostovanjima, teškom mukom pali su Rayo Valecano i Atletico. I to zahvaljujući genijalcima, Cristianu Ronaldu koji je petom donio tri boda Realu.

No, Jose Mourinho, dosad bahat i bez doze samokritičnosti, priznao je da je Rayo bio blizu bodu.

– Imali su nekoliko prilika kao i mi, nisu zaslužili poraz. Moji igrači očito se nisu priviknuli na težak teren – kazao je Mourinho čija je momčad na terenu slavila pobjedu kao da je svladala Barcu.

Real je zadržao prednost, a nije otišao na veću jer je u Madridu Messi čudesnim slobodnim udarcem donio pobjedu Barci.

– Imali smo priliku, mogli smo pobijediti ili barem ne izgubiti, ali genij (Messi) nam je uzeo sve – rekao je trener Atletica Diego Simeone koji je na svoju momčad prenio dobar dio svoje nekadašnje čvrstoće.

– Mislim da ne možemo do naslova prvaka, iako ćemo se boriti do kraja – pomirio se s gubitkom naslova Guardiola i o Messijevu golu i improvizaciji dodao:

– Pravi vođa je onaj tko se istakne kad je to najpotrebnije. A Messi to radi već četiri godine.

Inter je opet izgubio, ovaj put od sjajnog Napolija čiji je igrač Ezequiel Lavezzi, proglašen nogometašem mjeseca, uništio momčad Claudija Ranierija. I sad gazda plavo-crnih traži novog trenera.

– Ne, neću dati ostavku jer vjerujem u momčad. A što će reći predsjednik nakon ovog poraza, ne znam, ne mogu govoriti u njegovo ime – kazao je Ranieri koji teško da će dugo izdržati.

No, Massimo Moratti već mu traži nasljednika. Kandidat je i Walter Zenga, ptica selica koja baš nije ostavila trag, pa ni u C. zvezdi. Spominju se i drugi, a gazda još razmišlja kako dalje s posrnulom momčadi.

Ključne riječi

Komentara 1

CU
cupus
23:14 27.02.2012.

Momcadi??? Bez uvrede, ali kad imas PROSJEK 32 god. onda se radi o prestaroj ekipi kojoj je ovo sto postize maksimum.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije