Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Najavio" smrt Williamsa

Ramseyjevo prokletstvo se vratilo: Kad on zabije, poznati umiru!

Aaron Ramsey
Foto: Reuters/Pixsell
12.08.2014.
u 17:52

Sve je počelo 1. svibnja 2011. godine kada je Ramsey zabio gol Manchester Unitedu, a dan poslije ubijen je Osama Bin Laden

Nogometaš Arsenala Aaron Ramsey rijetko kad postiže pogotke, ali svaki put kad to učini, neka poznata osoba premine ili tragično izgubi život. Već ranije se pisalo o njegovu prokletstvu, a sada se ono ponovno vratilo. Naime, Ramsey je u nedjelju zabio za Arsenal protiv Manchester Cityja, a onda je preminuo Robin Williams.

Sve je počelo 1. svibnja 2011. godine kada je Ramsey zabio gol Manchester Unitedu, a dan poslije ubijen je Osama Bin Laden. Nakon toga zabio je gol Tottenhamu, a umro je Steve Jobs, a zatim je "najavljivao" smrti Muammara Gaddafija, Whitney Houston, Paula Walkera, pijanista Beba Valdesa, Amy Winehouse, argentinskog diktatora Jorgea Rafaela Videla, bivšeg boksača Kena Nortona...

I, eto, sad se sve nastavilo s Robinom Williamsom. Za dobrobit ''celebrityja'' nadamo se da Ramsey više neće zabijati golove, bolje da se prebaci na asistencije!

>>Robin Williams se objesio u svom domu, bez oproštajne poruke?

>>Arsenal na Wembleyju pregazio City i osvojio prvi trofej sezone

Komentara 7

DI
dinamojavolim
18:45 12.08.2014.

sramotan clanak

KR
krusty
18:20 12.08.2014.

Sramota! Jesu li ovo ozbiljne novine? Pa svaki dan umiru 150.000 ljudi! A Ramsey je samo prosle sezone postigao 10 pogotka. Uvijek ce se neko poznati naci, tkoji na taj dan ili malo kasnije umire.

BO
bojnik
20:34 12.08.2014.

Joj okanite se gatanja. Poznati i nepoznati umiru svakog dana i bez Ramseya.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije