Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova saznanja

Rama je u Srbiju ušao s albanskom, a ne američkom putovnicom

Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
15.10.2014.
u 11:50

Srbiju je napustio u 1:49 sati jer je bio zadržan na policiji nekoliko sati po završetku susreta.

Olsi Rama (45), brat albanskog premijera Edija Rame, policiji u Srbiji ponavljao je da mu ništa ne mogu jer je američki državljanin. No u Srbiju je ušao s albanskom putovnicom, doznaje Blic.

U centru pažnje je završio nakon što ga se okrivilo da je upravljao bespilotnom letjelicom, što je kasnije odbačeno. Ipak, njegove pomalo bahate izjave tijekom komunikacije s policijom dodatno su isprovocirale javnost u Srbiji pa se oko toga i dalje vode polemike. Uz ovo saznanje o albanskoj putovnici one će biti još žešće.

- Ja sam američki državljanin i ništa mi ne možete - rekao je policiji Rama dok je mahao američkom putovnicom.

Ali, u Srbiju je ušao 13. listopada u 12:15 sati zajedno s igračima, stručnim stožerom i službenom delegacijom te se tom prilikom prijavio s albanskom putovnicom.

Srbiju je napustio u 1:49 sati jer je bio zadržan na policiji nekoliko sati po završetku susreta te se obratio albanskim medijima čim je sletio u Tiranu.

- Nemam ništa s letjelicom. Ne razumijem odakle je došla ta priča. Nisam niti uhićen niti priveden. Kada se dogodio incident situacija je postala kaotična. Policija je pregledala sve. Pokazao sam im američku putovnicu i kameru. To je trajalo nekoliko minuta.

>> Brat albanskog premijera: Američki sam državljanin, ništa mi ne možete!

Ključne riječi

Komentara 5

LU
lukabulic
13:40 15.10.2014.

rama je zadržan nakon susreta opaska a susret je prikinut prije 21 sat -i napustio je srbiju poslije nekoliko sati je zadržan do 1.h i 49 min-dakle dva sata iza polanoći-samo rama zna kako je bilo- zbog čega je taje taj čovijek uopćeb zadržavan zar nema pravo pratiti repku svoje zemlje i nacije-.-

PE
perfa57
12:38 15.10.2014.

Kakve veze ima Rama s divljaštvom srpskih navijača. Pišite o divljaštvu, a ne prenoseći vijesti Blica o tome tko ima koju putovnicu.

Avatar xvalentinox
xvalentinox
13:09 15.10.2014.

i kakve veze ima koju putovnicu ima taj rama?pa sto da je imao samo albansku putovnicu,zar je to dovoljan razlog da ga se ubije ili sto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije