Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ NOVOG UGOVORA

Rakitiću je dosta: 'Dođite po mene i vodite me u Italiju'

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
08.02.2019.
u 15:07

Pripremili su i petogodišnjI ugovor s godišnjom plaćom od čak pet milijuna eura

Ivanu Rakitiću dosadilo je čekanje novog ugovora u Barceloni. 

Kako javlja Gazzette dello Sport, naš veznjak nezadovoljan je odnosom predsjednika Josepa Marie Bartomeua koji mi ne želi produžiti ugovor koji traje do 2021. godine. 

Inter je otvoreno pokazao interes za Rakitića, a nakon što je Barcelona u vezni red dovela Nizozemca Frenkieja de Jonga, a i kada se sve glasnije spominje dolazak Rabiota iz PSG-a, jasno je zašto naš reprezentativac želi napustiti Nou Camp.

Raketina otkupna klauzula iznosi 120 milijuna eura, a u talijanskom klubu se nadaju da bi ga mogli dobiti za 80-90 milijuna eura. 

S tom cijenom Rakitić bi postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti. Pripremili su i petogodišnji ugovor s godišnjom plaćom od čak pet milijuna eura.

>> Pogledajte koji nogometaši su najplaćeniji na svijetu

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

FI
fifmar
16:48 08.02.2019.

stopostohrvat zašto mislite da ste vi veci Hrvat od Rakitica? Zato što su Rakitici iz Sikirevaca a to nije Zagreb, samo oni u radijusu 100 km od Zagreba su Hrvati a svi ostali regionalni pripadnici Slavonci, Licani, Dalmatinci itd?

QU
quovadis
20:44 08.02.2019.

Ako mu ugovor traje do 2021 di mu se zuri???

DU
Deleted user
16:27 08.02.2019.

uz mandzu najbolji hrvatski reprezentativac koji ne koristi veliki klub da bi se skrivao u njemu kao neki nebitni likovi koji su samo imali srecu igrati u velikom klubu u vrijeme zvijezda a njihov ucinak je dizanje ruku u zrak kad zvijezde odluce utakmicu golovima i gol asistencijama a kad bi otisli u manji klub gdje bi igra ovisila o njihovom ucinku,brzo bi kao prijevare bili otjerani sto kod rakitica nije slucaj gdje god bi igrao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije