Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ NOVOG UGOVORA
Povratak na članak

Rakitiću je dosta: 'Dođite po mene i vodite me u Italiju'

Pripremili su i petogodišnjI ugovor s godišnjom plaćom od čak pet milijuna eura

Komentari 5

FI
fifmar
16:48 08.02.2019.

stopostohrvat zašto mislite da ste vi veci Hrvat od Rakitica? Zato što su Rakitici iz Sikirevaca a to nije Zagreb, samo oni u radijusu 100 km od Zagreba su Hrvati a svi ostali regionalni pripadnici Slavonci, Licani, Dalmatinci itd?

VL
QU
quovadis
20:44 08.02.2019.

Ako mu ugovor traje do 2021 di mu se zuri???

VL
DU
Deleted user
16:27 08.02.2019.

uz mandzu najbolji hrvatski reprezentativac koji ne koristi veliki klub da bi se skrivao u njemu kao neki nebitni likovi koji su samo imali srecu igrati u velikom klubu u vrijeme zvijezda a njihov ucinak je dizanje ruku u zrak kad zvijezde odluce utakmicu golovima i gol asistencijama a kad bi otisli u manji klub gdje bi igra ovisila o njihovom ucinku,brzo bi kao prijevare bili otjerani sto kod rakitica nije slucaj gdje god bi igrao

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.