Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Rakitiću 10 minuta u pobjedi Barcelone, Sterlingov hat-trick za City

Real Madrid - Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
09.03.2019.
u 20:27

Barcelona je na Nou Campu slavila protiv Rayo Vallecana, koji je ipak prvi poveo na utakmici, a strijelac je bio De Thomas (24). No, Barca  je ipak pogocima Piquea (38), Messija (51pen) i Suareza (82) uspjela preokrenuti i doći do pobjede.

Nogometaši Barcelone i Atletica ubilježili su pobjede u 27. kolu Primere, a obje momčadi sljedeći tjedan očekuju uzvratni dvoboji osmine finala Lige prvaka. 

Barcelona je na Nou Campu slavila protiv Rayo Vallecana, koji je ipak prvi poveo na utakmici, a strijelac je bio De Thomas (24). No, Barca  je ipak pogocima Piquea (38), Messija (51pen) i Suareza (82) uspjela preokrenuti i doći do pobjede. Ivan Rakitić je ušao u igru u 80. minuti umjesto Coutinha.

Atletico je na svojoj Wandi s minimalnih 1-0 porazio Leganes pogotkom Saula u 50. minuti. Saulov penal je obranio vratar Leganesa, no lopta se sretno odbila do veznjaka Atletica. Utakmicu je za sastav iz Madrida započeo Nikola Kalinić, koji je izašao iz igre u 73. minuti. 

Sljedeći tjedan Atletico brani prednost od 2-0 kod Juventusa, dok Barcelona na svom stadionu dočekuje Lyon nakon 0-0 u prvoj utakmici.  Barcelona vodi s 63 boda, a Atletico je drugi s 56. 

City slavio uz hat-trick Sterlinga

 I nakon 30. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City će ostati na vrhu ljestvice, a branitelji naslova su tu poziciju zaslužili subotnjom pobjedom 3-1 protiv Watforda pred svojim navijačima, uz 'hat-trick' Raheema Sterlinga.

Gosti su u prvom poluvremenu uspjeli sačuvati svoju mrežu, ali već u prvoj akciji u drugom dijelu Sterling je postigao pogodak iza kojeg ostaje dvojba je li ga glavni sudac Paul Tierney opravdano priznao i poništio odluku svog pomoćnika da je strijelac bio u zaleđu.

Naime, nedvojbeno je kako je Sterling u trenutku upućivanja lopte prema njemu bio u nedopuštenoj poziciji i najbliži igrač gostujućem vrataru. No, prije njega je do lopte stigao gostujući branič Janmaat i u pokušaju izbijanja napucao loptu u Sterlinga koja se nesretno po Watford odbila u suprotni kut pokraj nemoćnog vratara Fostera.

Sterling je u 50. minuti postigao drugi pogodak na asistenciju Mahreza, a u 59. minuti mu je za 'hat-trick' asistirao David Silva.

Poraz Watforda ublažio je Gerard Deulofeu pogotkom u 66. minuti.

Komentara 1

SS
ssssssssss
14:22 10.03.2019.

ma Rakitic je bolji igrac od Modrica samo ima jedan problem .Modriic igra u mafijarealu i kapetan repke zato ga se dize u nebesa . I Dalic do jucer je bio enigma , ali je sa hrvatskom osvojio 2mjesto na svijetskomi dalic je popularan ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije