Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima Barcelonin DNA

Kakva usporedba! Dinamova zvijezda može biti Guardiolin ključni igrač

Pep Guardiola i Dani Olmo
Foto: Reuters/Marko Lukunić/Pixsell
1/4
19.02.2019.
u 11:08

S hrvatskim prvakom ima ugovor do 2021. godine, a prema Transfermarktu vrijedi 6,5 milijuna eura

Manchester City nedavno je potpisao ugovor s mladim hrvatskim reprezentativcem Antom Palaversom, koji je ostao u Splitu na posudbi do ljeta 2020. godine. No menadžeru Pepu Guardioli za oko je zapeo još jedan igrač HNL-a.

"Dani Olmo još uvijek ima Barcelonin DNA i savršeno ga predstavlja iako je klub napustio još kao kadet. Dominira savršeno u toj pozicijskoj igri koja definira katalonski klub, a to nije promaknulo Pepu Guardioli", piše španjolski Sport.

>> Pogledajte kamo su sve hrvatski nogometaši selili ove zime

Dani Olmo uskoro će imati 21 godinu i skupio je dovoljno iskustva u Dinamu, gdje igra već četiri godine. S hrvatskim prvakom ima ugovor do 2021. godine, a prema Transfermarktu vrijedi 6,5 milijuna eura.

"Olmo je po stilu sličan Kevinu de Bruyneu, ključnom igraču Guardioline momčadi i nema sumnje da bi bio dobro pojačanje", piše Sport.

Za talentiranog dinamovca, osim Cityja, zanimaju se još Barcelona, Real Madrid, Milan, Manchester United...

Komentara 3

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
11:14 19.02.2019.

najveća je šteta kaj više nemre igrat za hrvatsku!super igrač!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije