Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rakitićev kum Keto:

Pobjedu ćemo slaviti s igračima Barce, Messiju ćemo staviti šal Hajduka

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
06.06.2015.
u 16:43

Rakitićevi navijači u Berlin su stigli iz Splita, Sikirevaca, Švicarske...

Bilo je to prije nešto više od godinu dana, sredina svibnja. Ista tema, isti ljudi, samo su klub i natjecanje različiti.

– Ivan nam je svima osigurao ulaznice, u Torino stižemo na dan utakmice. Svi ćemo biti u dresovima Seville s prezimenom Rakitić – pričao nam je tada Marko Bralić Keto, poznati splitski ugostitelj, vjenčani kum našeg reprezentativca.

Nakon godinu i mjesec dana, Keto nam priča istu priču. Rakitić opet igra za trofej. Lani se radilo o Sevilli i Europskoj ligi, a ove godine radi se o Barceloni i Ligi prvaka. Više od toga jednostavno ne može. Rakitić je u dresu najprestižnijeg svjetskog kluba i kao suigrač najvećeg nogometaša današnjice došao do završnice najvećeg klupskog natjecanja.

Čak 200 upita za 5 karata

– Nas petorica iz Splita idemo u Berlin. Bili smo ove sezone na tri utakmice Lige prvaka, sada želimo uživo svjedočiti kako će Ivan dignuti trofej u zrak. Lani mu je to uspjelo sa Sevillom, uvjereni smo da će to napraviti i s Barcelonom. Premda kažu da u finalu svatko ima priliku, napad Barcelone s takvom trojicom i Ivanom iza njih ne daje Juventusu puno šansi – kazuje Keto.

U Berlinu će se vijoriti hrvatska zastava i zastava Hajduka, to je ono što sa sobom nose Rakitićevi navijači.

– Ivan je za nas uspio nabaviti pet ulaznica. Bilo je oko 200 kandidata, ali tko bi svima ispunio želju. Tko zna koliko je ljudi zvalo, pitalo... Znam da će u Berlinu biti cijela Ivanova šira obitelj, njegov otac Luka bio je najponosniji čovjek na svijetu kad je Ivan zaigrao za Hrvatsku, a sada će doživjeti i finale svoga sina u Ligi prvaka. Što da vam kažem, fešte se pripremaju na pet strana. Stižu i navijači iz njegovih Sikirevaca, onaj poznati transparent bit će i u Berlinu – govori Bralić.

Osim Splićana koji stižu kumskim vezama i društva iz Sikirevaca, rodnog mjesta Ivanova oca, u Berlin dolazi i ekipa iz švicarskoga gradića Möhlina u kojem je Ivan rođen i odrastao. Njegov NK Pajde, u kojem je otac Luka predsjednik, brat Dejan trener, a Ivan glavni sponzor, prvak je šeste švicarske lige, već se plasirao u viši rang i dio momčadi naći će se također na stadionu u Berlinu.

Bralić je na otvorenoj liniji s Rakitićem, često se čuju, razgovaraju o utakmici.

Šal i na trofej Lige prvaka

– A što može kazati, igra u finalu Lige prvaka zajedno s Messijem, Neymarom, Suarezom i ostalima, gledat će ga cijeli svijet. Nada se pobjedi, čemu bi drugom. Uostalom, svi se mi nadamo da će Barcelona s Ivanom pobijediti i da ćemo uživati – rekao je Bralić.

Splitska ekipa ima poseban plan, veliku želju. Uvjereni su da će im se ostvariti. Pobijedi li Barcelona, prvo slavlje, prije leta u Kataloniju, bit će u hotelu u Berlinu. Keto i društvo imaju ondje svoje mjesto.

– Messi će dobiti Hajdukov šal oko vrata, a šal ćemo staviti i na trofej Lige prvaka – zaključuje smijući se Keto.

>>Krešić: Ivan je sjajan. Čuva leđa Messiju, ali i razigrava

>>Veznjak Liverpoola oduševljen Rakitićem: 'Svaka čast trojcu MSN, ali...'

Komentara 3

BU
budagigo
19:24 06.06.2015.

toliko ne volim barcelonu da ču navijati čak i za mrski mi juventus,a sada kada sam pročitao ove blitvarske bljuvotine ovoga maršića o haydUku još ču opaliti i koju kunu na juventus .

DU
Deleted user
21:55 06.06.2015.

Ako vam uspije staviti šal Hajduga oko vrata Leu. To će ujedno biti najveći uspjeh Hajduga ove sezone. Sretno. p.s to su neka od tih umjetnih uzdizanja patuljka iz Splita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije