Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uči od Rakete

Veznjak Liverpoola oduševljen Rakitićem: 'Svaka čast trojcu MSN, ali...'

Ivan Rakitić
Foto: REUTERS/Marcelo del Pozo
06.06.2015.
u 09:40

- Svi uživaju gledajući ovaj trojac naprijed, i mene su oduševili, ali Rakitić jako puno radi i o njemu puno toga ovisi.

Večeras nas u Berlinu očekuje pravi spektakl, u finalu Lige prvaka sastaju se Barcelona i Juventus. Katalonski klub je favorit, ali bio je to i Real u polufinalu pa ga je 'Stara dama' izbacila. No, trojac Messi, Suarez i Neymar u fantastičnoj je formi i biti će ga jako teško zaustaviti. I upravo taj MSN trojac je u središtu pozornosti u svim najavama večerašnje utakmice, ali veznjak Liverpoola Jordan Henderson istaknuo je još jednog - Ivana Rakitića. Prisjetio se utakmice Manchester Cityja i Barce kada je Raketa briljirao.

- Upravo njega sam promatrao tijekom tog susreta i uvjerio se kako je fantastičan. On ne dobiva toliko pohvala kao Messi, Neymar i Suarez, ali vrlo je utjecajan na igru svoje momčadi i napravi puno 'prljavog posla'. On ima puno kvaliteta i od njega mogu učiti, rekao je Henderson i dodao:

- Svi uživaju gledajući ovaj trojac naprijed, i mene su oduševili, ali Rakitić jako puno radi i o njemu puno toga ovisi.

Henderson se osvrnuo i na svog bivšeg suigrača Luisa Suareza.

- Čuo sam se nekoliko puta s njim i kaže mi da stalno napreduje, što je uopće teško povjerovati, On je fantastičan igrač i bio mi je užitak igrati s njim i učiti od njega. A stavimo malo na stranu njegov talent, ono što mene oduševljava je njegova volja za rad. Mnogi imaju talent, ali nemaju mentalitet. On ima oboje, on je rođeni pobjednik koji nije propustio niti jedan trening, zaključio je Henderson.

>>Evo gdje su i kako Modrić, Rakitić, Srna i ostali upoznali svoje supruge

>>Boban: Rakitić je dobar igrač, ali je Modrić više po mom ukusu

>>Diego Simeone: Finale Lige prvaka će odlučiti borba između Rakitića i Vidala

Komentara 5

DU
Deleted user
11:05 06.06.2015.

Raketa, veceras zakucaj gooool!

MU
muh
11:14 06.06.2015.

Lukica je najbolji hrvatski nogometaš i u ovoj godini Rakitić je nula.

MA
matijasec1m
11:51 06.06.2015.

Dobar je Rakitic,samo mu fali brzina i bolja tehnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije