Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK ISPIT

Rakitićeva Sevilla sa pet pobjeda u nizu čeka uzdrmani Real

Ivan Rakitić
Reuters (Ilustracija)
26.03.2014.
u 14:15

Modrić je ove sezone u Primeri postigao jedan pogodak uz šest asistencija, dok je Rakitić postigao čak 11 pogodaka uz devet asistencija.

Primera nikad nije bila neizvjesnija. U borbi za prvaka još uvijek su tri potpuno izjednačene momčadi - Atletico 70, Real 70, Barcelona 69 bodova.

Nakon poraza u 'El Clasicu' Real Madrid u srijedu dolazi u goste petoplasiranoj Sevilli. Nitko iz velike trojke ne smije si dopustiti gubitak bodova, a Real će imati težak zadatak jer je Sevilla momčad s trenutno najboljom formom u Primeri sa pet pobjeda zaredom.

Neće to biti samo sraz klubova, biti će to dvoboj i Ivana Rakitića i Luke Modrića. Modrić je ove sezone u Primeri postigao jedan pogodak uz šest asistencija, dok je Rakitić postigao čak 11 pogodaka uz devet asistencija.

Na kvalitetu Rakitića podsjeća i britanski Independent, koji zaključuje kako je Rakitić bolji igrač od Modrića.

Foto: NPH/Pixsell

- Sjajni Rakitić je konstantan i jedan je od najpodcjenjenijih igrača svijeta. Kapetan Seville stvorio je više šansi od bilo kojeg drugog igrača u Primeri prošle sezone, čak više i od Messija, Özila i Isca. Ove sezone Rakitić je među Top 5 najboljih igrača u španjolskom prvenstvu uz Messija, Ronalda, Xavija i Iniestu te ispred igrača poput Fabregasa i sunarodnjaka Modrića - napisali su Britanci.

Rakitić je bio najbolji igrač Seville i u posljednjem dvoboju ovih klubova koji su u sklopu 11. kola Primere odigrali u listopadu. Bila je to nevjerojatna utakmica u kojoj je postignuto čak deset golova.
Rakitić je u toj utakmici postigao dva pogotka za Sevillu, mogao je tada i do hat-tricka ali je bio neuspješan s bijele točke. Modrić je u igru ušao tek u 71. minuti.

Osim Rakitića za Sevillu je pogodio i Carlos Bacca, dok je za Real tri pogotka postigao Cristiano Ronaldo, a po dva Gareth Bale i Karim Benzema.

Modrić će današnju utakmicu započeti u prvih 11, a Realu će zbog suspenzije nedostajati Sergio Ramos i Angel di María.

Dok Madrižani igraju u Sevilli, Barcelonu i Atletico Madrid očekuju domaće utakmice, Barcelona dočekuje Celtu Vigo, a Atletico igra protiv Granade.

>>Messi postigao hat-trick, Barcelona u Madridu pobijedila 4:3!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije