Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna rola

Rakitićeva izjava o argentinskom čarobnjaku uzdrmat će nogometni svijet

Lionel Messi i Ivan Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
02.05.2019.
u 11:56

Bili smo dobro pripremljeni, a trener i stručni stožer odradili su odličan posao. No priča još nije gotova, znamo da nas na Anfieldu čeka pakao. Odmah počinjemo pripreme za sljedeći dvoboj, rekao je Rakitić

Barcelona je na Nou Campu pobijedila Liverpool s 3:0. Lionel Messi vodio je svoju momčad do još jednog trijumfa u Ligi prvaka te su napravili veliki korak prema finalu.

No još se treba odigrati uzvrat na Anfieldu koji je na rasporedu sljedeći tjedan. Uz argentinskog čarobnjaka, sjajnu rolu imao je i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Lionel Messi i Ivan Rakitić
1/18

– Dobro smo igrali i borili se protiv jedne od najboljih europskih momčadi. Nije Liverpool slučajno lani bio u finalu i sada stigao do polufinala – rekao je Ivan Rakitić za HRT.

Hrvat je bio među bolje ocijenjenim Barceloninim igračima.

– Utakmicu smo doveli gdje smo željeli, da se igra bez pauze. Naravno, to nije bilo najbolje za nas, ali smo izborili fantastičan rezultat. Messi je igrao odlično, a kada je on sjajan, onda cijela momčad igra nadahnuto. Zasluženo smo pobijedili – istaknuo je Rakitić i nastavio:

– Bili smo dobro pripremljeni, a trener i stručni stožer odradili su odličan posao. No priča još nije gotova, znamo da nas na Anfieldu čeka pakao. Odmah počinjemo pripreme za sljedeći dvoboj.

Lionel Messi zabio je 600. gol u Barceloninu dresu.

– Toliko golova nisam zabio ni na treningu, kao ni mnogi moji suigrači. Nema se tu nešto novo dodati, Messi je najbolji igrač svih vremena. Poštujem sve velike legende, a njega možemo staviti na posebnu stranu – zaključio je hrvatski reprezentativac.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 18

US
USA
13:52 02.05.2019.

Hrvatsko novinarstvo spalo na najnize grane. Stalno izmisljavanje bombasticnih naslova samo da bi se kliknulo na clanak. Jadno

Avatar comparator
comparator
13:35 02.05.2019.

Messi je najbolji trenutno i to je istina ali i to samo kao napadač prema kome je ustrojena cijela ekipa. Ima elemenata lidera ali isto samo u zadnje vrijeme što bi moglo ugroziti poziciju trenera . Ono što je nevjerojatno je njegova prodornost i dribling . Vidi se da su akcije unaprijed režirane i izvedba je fenomenalna . Užitak je gledati dvije ekipe koje umijeće baratanja loptom kombiniraju s kolektivnom taktikom . Ovo je vrh nogometa i jako sam sretan što u toj igri imamo bar tri igrača koji mogu pratiti tu visinu.

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
13:10 02.05.2019.

Gdje je "najbolji svih vremena " bio zadnje tri godine !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije