Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentinac oduševio

Messijeva poruka velikom suparniku: 'Želim ti brz oporavak'

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
02.05.2019.
u 10:07

Pogodak je bio spektakularan, ali bilo je i malo sreće, rekao je Messi, koji se nakon utakmice posebnom porukom javio svom velikom sportskom suparniku

Argentinski čarobnjak ponovno je oduševio nogometni svijet! Lionel Messi zabio je dva gola za Barcelonu u pobjedi nad Liverpoolom (3:0), pa na uzvrat Katalonci mogu ići nešto opuštenije... 

Španjolski sportski dnevnik AS za Barcelonina kapetana piše da je ''nogometni tata'', dok katalonski Sport sjajnu pobjedu momčadi Ernesta Valverdea opisuje vrlo jednostavno: ''Delirij!''

Lionel Messi
1/4

Francuski L'Equipeu trijumf Katalonaca naziva vragolastom pobjedom.

Španjolska Marca naslovnicu je rezervirala za fotografiju Ikera Casillasa koji uzdignutog palca iz bolničke postelje daje do znanja da je sve uredu, dok su manji prostor dali za Barcinu pobjedu.

''Messi ima Zlatnu loptu u džepu. Ustvari, mogu mu je predati već ujutro'', ističe Marca.

Messi je Liverpoolu zabio dva gola, a poseban je bio onaj drugi iz slobodnog udarca. Argentinac je pogodio loptu koja je otišla iznad živog zida i završila u samom gornjem desnom kutu Alissonovih vrata.

''Pogodak je bio spektakularan, ali bilo je i malo sreće'', rekao je Messi koji se nakon utakmice posebnom porukom javio svom velikom sportskom suparniku.

''Sretan sam zbog rezultata, ali još nas čeka teško gostovanje na Anfieldu. Liverpool je odlična momčad i snažno će napadati. Dolazi nam najvažniji dio sezone i moramo biti ujedinjeniji nego ikad. 

Želim poslati zagrljaj i podršku Ikeru Casillasu uz želju da se brzo oporavi'', napisao je Lionel Messi na svom Instagramu.

Legendarni španjolski vratar, koji je u srijedu primljen u bolnicu u Portu nakon što je doživio srčani udar, uspješno se oporavlja.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije