Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI TRENUCI

Rakitića pogodio odlazak: Nemam riječi kojima bih opisao kako se osjećam

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
21.05.2018.
u 07:58

– Vijest o odlasku Inieste dosta je utjecala na sve nas. Nemam riječi kojima bih opisao kako se sada osjećam – rekao je Rakitić

Legenda Barcelone Andres Iniesta odigrao je jučer posljednju utakmicu za klub. Katalonci su na Camp Nou svladali Real Sociedad s 1:0, a Iniesta je dobio ovacije publike. Njegov odlazak prokomentirao je Ivan Rakitić.

– Vijest o odlasku Inieste dosta je utjecala na sve nas. Nemam riječi kojima bih opisao kako se sada osjećam – rekao je Rakitić i dodao:

– Za mene je istinsko zadovoljstvo igrati s njim. Povezali smo se na terenu i izvan njega. Zbližio sam se s njim i s njegovom suprugom i djecom.

Rakitić je na Twitteru objavio i prigodnu fotografiju s Iniestom uz poruku:

"Hvala, brate. Nedostajat ćeš mi."

Iniesta je najtrofejniji španjolski nogometaš u povijesti, osvojio je 35 trofeja u seniorskoj karijeri (32 s Barcelonom i 3 sa Španjolskom). 

– Odlazim u interesu kluba, jer sam svjestan da više ne mogu igrati na staroj razini, a Barcelona je klub koji treba nogometaše u najboljem izdanju – rekao je Iniesta koji je ukupno odigrao 673 utakmice za Barcelonu. Pretpostavlja se da će karijeru nastaviti u Kini.

Ivan Rakitić
1/7

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:55 21.05.2018.

a šta je trebao igrati ko Edo Mujčin , do 40 i neke ?

Avatar Orlando!
Orlando!
09:23 21.05.2018.

Ha haha, pa nije umro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije