Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istječe mu ugovor

Tudor priprema senzaciju: U Galatasaray dovodi zvijezdu Real Madrida!

Igor Tudor
Foto: Galatasaray Twitter
1/5
29.04.2017.
u 10:50

Galatin direktor Cenk Ergun ponudio je Pepeu godišnju plaću u iznosu od pet milijuna eura.

Galatasaray pregovara sa zastupnikom Realove zvijezde, Portugalca Pepea, oko prelaska u turskog velikana objavio je Fanatic, a prenijeli su španjolska Marca i AS.

Kako bi hrvatski trener Igor Tudor dobio veliko obrambeno pojačanje Galatin direktor Cenk Ergun ponudio je Pepeu godišnju plaću u iznosu od pet milijuna eura. A budući da 34-godišnjem portugalskom reprezentativcu, koji je zbog ozljeda ove sezone upisao samo 18 nastupa za kraljevski klub, na ljeto istječe ugovor, vrlo lako bi moglo doći do realizacije transfera.

No, osim Turaka, za njega su zainteresirani i Kinezi, ali i Juventus koji u svojim redovima već ima dvojicu bivših realovaca - Higuaina i Khediru.

Odlazak Pepea povezuje se i s povratkom u Madrid Jesusa Valleja (20), mladog reprezentativca Furije koji ove sezone odlično igra na posudbi u Eintrachtu našeg Nike Kovača.

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
18:00 29.04.2017.

Tudor priprema senzaciju: U Galatasaray na trening da zapjeva igračima dovodi zvijezdu balkanske domoljubne zabranjene estrade Marka Perkovića Thompsona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije