Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Rakitić otkrio stvarne probleme: 'Odgovorni to već znaju'

Ivan Rakitić
Foto: Pixsell/Reuters
1/3
26.02.2020.
u 10:04

Trener katalonske momčade Quique Setién mnogo očekuje od hrvatskog reprezentativca, koji će vjerojatno biti u prvom sastavu i u uzvratnom dvoboju koji se igra 18. ožujka na Nou Campu

Ivan Rakitić igrao je do 56. minute za Barcelonu koja je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka gostovala u Napulju. Dvoboj između Napolija i Barcelone završio je 1:1.

Trener katalonske momčade Quique Setién mnogo očekuje od hrvatskog reprezentativca, koji će vjerojatno biti u prvom sastavu i u uzvratnom dvoboju koji se igra 18. ožujka na Nou Campu.

Ivan Rakitić
1/5

Naime, zbog kartona ne može računati na Sergija Busquetsa i Artura Vidala. A da u Barceloni nešto ne štima u zadnje vrijeme otkriva Raketina izjava nakon utakmice protiv Napolija.

- Da, imamo kratku momčad, ali to odgovorni već znaju. Mi koji smo na raspolaganju moramo skupiti snage jer će uzvratna utakmica bit jako važna - rekao Ivan Rakitić i dodao:

- Znali smo da će biti jako teško, komplicirano je igrati protiv momčadi koja se toliko zatvara. Napravili smo jednu pogrešku i oni su zabili gol.

U uzvratnom dvoboju protiv Napolija najveći teret u organizaciji igre trebali bi ponijeti Ivan Rakitić,  Frenkie De Jong i Arthur, jer su otpali Busquets, Vidal, a nema ni ozlijeđenog Sergija Roberta.

Rakitić je istaknuo kako je teško napadati momčad koja se brani s 11 igrača, te kako ih u uzvratu čeka velika utakmica. Nada se kako Barcelona ove sezone može do naslova u Ligi prvaka.

- Možda smo prošlih godina imali bolje izglede, ali nismo uspjeli osvojiti naslov. Sada je na nama da to promijenimo. Povežemo li tri dobre utakmice, bit ćemo na konju - istaknuo je Ivan Rakitić.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije