Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Čudo na Camp Nou! Barcelona slavila sa 6:1 i nakon drame prošla u četvrtfinale

Barcelona - PSG
Foto: Reuters
1/22
08.03.2017.
u 22:49

Katalonci su napravili "nemoguće", slavili sa 6:1 i nadoknadili 0:4 iz prve utakmice.

Nevjerojatna utakmica na Camp Nou. Barcelona je napravila nešto što nikome u povijesti nije uspjelo - u nokaut fazi Lige prvaka nadoknadila je četiri gola razlike. Katalonci su u uzvratu osmine finala Lige prvaka slavili protiv PSG-a sa 6:1 nakon što su u prvoj utakmici poraženi 4:0.

Šokantnu završnicu gledali smo večeras. PSG je u 88. minuti gubio 3:1 i činilo se da je to kraj Barcelone jer su joj za prolazak trebala tri gola. No, prvo je Neymar maestralno pogodio iz slobodnjaka. Zatim je Brazilac u 90. minuti iskoristio jedanaesterac za dramu u sudačkoj nadoknadi. U petoj minuti produžetka Neymar je ubacio, a Sergi Roberto zabio za preokret o kojem će se još dugo pričati.

Barcelona je od prve minute krenula žestoko i nije mogla bolje otvoriti utakmicu na prepunom Camp Nou. Već u trećoj minuti Suarez je zabio glavom nakon gužve pred vratima Barcelone. Igrači PSG-a su se žalili, no lopta je vidno prešla crtu.

Domaćini su nastavili s pritiskom i u 40. minuti poveli 2:0 nakon majstorije Inieste. Suarez je dao dubinsku loptu, a veznjak Barcelone iz teške situacije iščeprkao loptu, a onda odmah ubacio petom. Pogodio je Kurzawu koji je nesretno pogodio vlastitu mrežu.

Camp Nou je proključao u 50. minuti. Neymar je pao nakon što je zakačio Meuniera koji je već bio na podu, a sudac Deniz Aytekin nakon konzultacija s pomoćnikom pokazao na bijelu točku. Jedanaesterac je izveo Messi i zabio iako je Trapp pogodio stranu.

U 62. minuti činilo se da su sve nade Barcelone ugašene. Tada je Verratti izveo slobodni udarac, a Rakitić loše reagirao. Kurzawa mu je pobjegao iza leđa, vratio loptu za Cavanija koji je s desetak metara zabio gol koji se činio da će biti zlata vrijedan. No, igrači Barcelone nisu mislili tako i od 88. minute režirali su nevjerojatnu završnicu.

Uefa je uoči ovog susreta na svom portalu objavila da Barcelona ima točno nula posto šanse proći dalje. No, u Nyonu su se ugrizli za jezik. Barcelona je još jednom pokazala da je unatoč svim turbulencijama kroz koje prolazi nešto sasvim posebno u današnjem nogometu.

>> Gospodo iz Uefe sada znate i ovo - Barca nije momčad za vaše statističke rubrike

>> Rakitić nakon drame: Još ne vjerujem da smo ovo napravili!

>> Mateo Beusan objasnio je li Barcelona prošla dalje zbog pomoći sudaca

>> Borussia (D) deklasirala Benficu na krilima Aubameyanga i nesuđenog hrvatskog reprezentativca

Komentara 52

Avatar germanikus
germanikus
22:47 08.03.2017.

Draxler novi Messi ....Hahahajahahaha..Lik je u rangu Dine Drpića!!!!!

NI
nikolica
22:54 08.03.2017.

Da se ovako sudilo Dinamu u HNL-u sutra bi bila izvanredna sjedniva sabora i vijeća za nacionalnu sigurnost...Nisam navijač Dinama da ne bi bilo zabune ;)

KG
kg
22:41 08.03.2017.

Kad se idući pu budete žalili na suđenje u HNL-u sjetite se da je ovo liga prvaka u kojoj sude "najbolji" suci, a rezultat je njihovog suđenja je ispod hnl-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije