Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Rakitić čekao na to više od godinu dana: 'Nije normalno'

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
24.06.2020.
u 16:46

Stalno ponavlja kako je sretan na Nou Campu, a sada je ponovno pokazao kako može biti važan igrač momčadi kada ne ide Messiju i ostalima

Ivan Rakitić odlučio je pobjednika u susretu 31. kola španjolske lige u kojem je njegova Barcelona nadjačala Athletic Bilbao s 1:0.

Hrvatski reprezentativac u igru je ušao u 64. minuti te napravio rezultatsku prevagu. Raketa je sedam minuta kasnije nakon Messijeva dodavanja zabio za katalonsku momčad svoj prvi gol ove sezone.

Ivan Rakitić
1/5

- Nije normalno da moram čekati 31 kolo kako bih proslavio svoj prvi gol u sezoni. Sretan sam što je taj pogodak donio momčadi tri važna boda - kazao je Ivan te dodao kako gol posvećuje svojoj obitelji koja je uvijek uz njega.

Raketa je posljednji gol za Barcelonu zabio u ožujku 2019. protiv Reala.

- Nije bilo lako igrati protiv Athletica. Iskoristili smo jednu situaciju i pobijedili. Gosti su se dobro branili, a mi nismo bili dobri, sporo smo igrali. Naša igra mora biti brža i smirenija - istaknuo je Ivan Rakitić.

Rakitić je nedavno proslavio 300. nastup za Barcelonu s kojom je osvojio čak 13 trofeja!

Osvojio je baš sve što se s klubom može osvojiti – po četiri puta Primeru i Kraljev kup, dva puta španjolski Superkup te po jednom Ligu prvaka, Europski superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Barcelona (68 bodova) u lovu na naslov trenutačno ima tri boda više od madridskog Reala.

- Neće biti lako, ali moramo nastaviti žestoko raditi. Borit ćemo se u svakoj utakmici, borit ćemo se do kraja. Vjerujemo da možemo biti prvaci. I oni misle da mogu biti prvaci. Vidjet ćemo... - zaključio je Ivan Rakitić

Do prošlog ljeta bio je standardni igrač prve momčadi, a onda je odjednom pao u drugi plan. Mediji su ga često selili iz Barcelona, a zamjerio se i dijelu navijača.

Stalno ponavlja kako je sretan na Nou Campu, a sada je ponovno pokazao kako može biti važan igrač momčadi kada ne ide Messiju i ostalima.

>> Samo još tri osobe na svijetu znaju što i ovaj Hrvat, pogledajte kako to radi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije