Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo još nismo vidjeli

Radošević želio Rooneyu darovati Hajdukov dres, ovaj ga 'otpilio'!

radošević
Foto: Twitter
25.08.2017.
u 12:04

"Ne treba, hvala. Zadrži ga", otprilike je rekao Rooney, dok je tužni Radošević ostao razočaran.

Josip Radošević bio je jedan od boljih u sinoćnjem remiju Hajduka i Evertona. Splitska radilica borila se svih 90 minuta, a u 42. minuti postigla je sjajan gol. Radošević je s 30 metara ''bombom'' rasparao mrežu gostiju.

Everton je početkom nastavka uspio izjednačiti nevjerojatnim golom Sigurdssona, što je bio i konačni rezultat susreta. A onda, odmah nakon posljednjeg sučeva zvižduka, Radošević je otrčao do legendarnog Rooneyja i tražio ga dres. Ovaj mu ga je darovao, a Radošević je poželio uzvratiti istom mjerom. Počeo je skidati Hajdukov dres, ali Rooney ga je ''otpilio''.

"Ne treba, hvala. Zadrži ga", otprilike je rekao Rooney, dok je tužni Radošević ostao razočaran.

Komentara 51

EL
EldersRealm
12:43 25.08.2017.

Niste normalni VL... a nije ni Radosevic ako je zbog toga tuzan. Jel dobio dres? Je. Rooney njegov ne treba, a nije licemjer pa da glumata da bi mu taj dres nesto znacio. Da je Radosevic pametan, otisao bi i poklonio dres nekom djetetu, navijacu Hajduka na stadionu, kojem bi to bio najbolji poklon u zivotu.

DU
Deleted user
12:31 25.08.2017.

ako neki list..pise i pridaje vaznost ovoj p.izdariji..onda je taj list..dno od medija.

JU
juma
12:57 25.08.2017.

Vidi se kako Radosevic nesto govori Rooney i jos ne skida dres, a onda ovaj odmahuje glavom i kaze ok ne treba. Negdje sam procitao kako ce igraci Hajduka svoje dresove s ove utakmice donirati za neku humanitarnu akcijiu? Mozda mu je to govorio Radosevic? Ili to kako je dres obecao nekom djetetu. Mozda mu je rekao kako bi mu rado dao dres, ali se nije tusirao vec 5 dana, ili kako ima neku gljivicnu koznu infekciju ili spolno prenosivu bolest? Tko to zna? Bitno je da vi od takve banalnosti mozete napraviti senzacionalisticku vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije