Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A bio je samouvjeren...

Radonjić: Odlazak u Istru najbolja je opcija za Dinamo i za mene

dejan radonjić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
06.08.2014.
u 16:47

- U razgovoru s ljudima iz kluba smo se dogovorili kako je posudba gdje ću imati veću minutažu najbolja opcija za klub i mene

Dejan Radonjić početkom sezone stigao je u Dinamo i bio je vrlo optimističan, bio je uvjeren da će Čopa premjestiti na klupu.

-  Vidjet ćemo tko će kome biti pričuva! Iznimno cijenim Čopa, ali i ja imam svoje kvalitete. Znate što, Dinamov najbolji potez ovoga ljeta bio je to što je doveo mene! Dokazat ću to!, govorio je tada Radonjić, no već početkom kolovoza, kao što smo i pisali, vraća se u Istru.

- U razgovoru s ljudima iz kluba smo se dogovorili kako je posudba gdje ću imati veću minutažu najbolja opcija za klub i mene. Naravno, iz Istre sam došao u Dinamo, odlično poznajem trenera, klub i momčad tako da ću se brzo uklopiti, rekao je Radonjić za službenu stranicu Dinama.

U Istri će biti na posudbi, a odmah se priključuje treninzima novog/starog kluba.

>>Rijeka je smiješan klub, Dinamov najbolji potez je to što me doveo!

Ključne riječi

Komentara 5

ZO
zoom
17:20 06.08.2014.

u HNL-u jednostavno nema gotovih igrača koje bi Dinamo mogao dovesti i da su odmah pojačanja, a ovakvih kao radonjić puna je liga...zato dinamu ni nema druge nego kupovati van države

PP
postar_pat
16:56 06.08.2014.

dugo si trajao u Dinamu...

LI
list68
08:54 07.08.2014.

Radonjić je samo još jedan u nizu. Mamić se bahati i kupuje sve što se malo "izdigne iz sivila", u "piš-HNL", samo da ne bi završio u konkurentskom klubu. Trenutno je to Rijeka, ali ona je od samoga poćetka uu Mamićevim rukama i neće biti prva i ako bude najbolja u toj smiješnoj, "kontroliranoj" ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije