Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Splitu

Radeljić u posljednjoj sekundi donio pobjedu nad Istrom

rnk split nk istra
Tino Jurić/Pixsell
24.11.2012.
u 17:13

U Stanovima je, u borbi davljenika, Zadar uvjerljivo svladao vinkovačku Cibaliju sa 4:1.

U posljednjoj sekundi Ivan Radeljić donio je pobjedu Spltu nad Istrom od 2:1 (0:0). Istra se cijelo prvo poluvrijeme, u utakmici bez nekog posebnog ritma, branila. Split je imao nekoliko solidnih prigoda, u 20. minuti Vojnović je bio neprecizan nakon ubačaja Hrgovića, a u 30. minuti Rebić je istrčavanjem zbunio Božo Radošević, pa Splitov napadač nije dobro šutirao. I tako je Split napadao, Istra se branila, sve do 45. minute.

Prvi put je momčad Igora Pamića krenula prema vratima Andrije Vukovića i odmah stopostotna prigoda. Roce je odlično uposlio Križmana, a Pamićev nećak (u momčadi je bio i njegov sin Alen) nije uspio svladati Vukovića. U nastavku je odličnu prigodu imao Aganović za Istru, Baraban za Split, a onda je Vulić s klupe dignuo Henrija Bellea. Napadač, koji je ove sezone u Split stigao baš iz Istre, a u prvom dijelu sezone u Puli doživio neugodnosti, u 69. minuti odličnim udarcem svladao je nemoćnog Radoševića i doveo Split u vodstvo od 1:0. Ali, u 86. minuti poravnao je Roce, kojem odgovara igrati u Splitu.

Nedavno je zabio Hajduku za pobjedu Istre, sada i Splitu. Ali, onda se ukazao Radeljić i donio pobjedu Splitu.

Dodajmo i da su u Stanovima igrali Zadar i Cibalia, a pobjedu je odnio domaćin s uvjerljivih 4:1. Pogotke za Zadrane postigli su Mršić u 19., Perica u 48. i 87. te Begonja u 90., dok su Vinkovčani zabili zahvaljujući autogolu Heistera u 66. minuti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije