Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DENVERU SRETNI

Jokiću se vratio najbolji suigrač, više od godinu dana izbivao zbog ozljede koljena

Toronto za 2 koša pobjedio Denver Nuggetse
Frank Gunn
06.07.2022.
u 13:56

Jamal Murray, uz Nikolu Jokića najbolji košarkaš NBA momčadi iz Denvera, nakon više od godinu dana vratio se na parket i bit će veliko pojačanje Nuggetsa od iduće sezone.

Jamal Murray, uz Nikolu Jokića najbolji košarkaš NBA momčadi iz Denvera, nakon više od godinu dana vratio se na parket i bit će veliko pojačanje Nuggetsa od iduće sezone.

Podsjetimo kako je najbolji šuter Denvera teško ozlijedio ligamente koljena u travnju 2021. godine te je od tada izvan pogona. U međuvremenu se sedmi izbor s NBA drafta 2016. godine potpuno oporavio od ozljede.

Murray je cijelu NBA karijeru proveo u Denveru, a od sezone 2018./19. pa nadalje stalno je na prosjeku iznad 18 poena po utakmici te ima 4.8 asistencija i četiri skoka po dvoboju.

Premda je prošle sezone igrač Denvera Nikola Jokić opet proglašen za najkorisnijeg igrača lige Denver nije imao nikakve šanse u prvom krugu doigravanja gdje je s 1-4 poražen od Golden Statea, budućeg prvaka lige.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije