Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Rađa brani Đokovića: Nevjerojatna količina sr**a, a napravio je sve da pomogne Hrvatima!

Dino Rađa
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
24.06.2020.
u 13:12

"Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi podložni virusima i da se moramo bolje držati uputa. Zdravi i veseli bili", poručio je Rađa uz fotografiju gdje je zagrljen s Đokovićem

Nakon što se od nedjelje ne prestaje pisati o Adria Touru u Zadru zbog pozitivnih testova na koronavirus kod pojedinih tenisača (Đoković, Ćorić, Dimitrov) i njima bliskih osoba poput Jelene Đoković, nekih trenera, sada se oglasila i košarkaška legenda Dino Rađa, poznat po aktivnom sudjelovanju i komentiranju društvenih događaja na Facebooku. 

On je stao u obranu Novaka Đokovića i organizatora te ne vidi razloge za napade koji stižu na njihovu adresu ovih dana.

Foto: Facebook/Dino Rađa

"Nevjerojatna je količina sr**a po Novaku ovih dana. Natjecanje tko će ga više poke*ati. Čovjek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasiti bar dio sezone. I naravno, 'budi dobar, izi govno'. Je li bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionici. Za usporedbu, pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i nitko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza sra*i po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovjek je riskirao svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora, da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti, jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati uputa. Zdravi i veseli bili", poručio je Rađa uz fotografiju gdje je zagrljen s Đokovićem.

>>>Pogledajte kako su se zabavljali Ćorić i Ivanišević u Zadru

Ključne riječi

Komentara 23

XY
xyz89
13:34 24.06.2020.

E moj Rađa...tvoji lijevi mediji potenciraju ovu priču da naštete plenkoviću. Oni su ti koji pišu "sranja"... A Đakovo je potpuno druga priča jer se ne radi o turističkom središtu i ekonomija neće stati zbog toga. A da ti časne sestre i crkva smetaju, to znamo odavno. Idi u Kuću cvijeća.

Avatar Edgedancer
Edgedancer
13:36 24.06.2020.

Pa hajde, pljuni ti po časnim sestrama. Slobodno. Nismo ni mislili da nećeš. A uspoređivati teniski turnir, sa slikanjem, grljenjem, partyjima itd. sa zatvorenim samostanom i "sljedivošću" korone, može samo netko tko nije objektivan. ... bogte dragi, gdje nam se samo rađate, da mi je znati....... I nitko ne pljuje po Đokoviću jer je Srbin,Ante Mate Rađo, nego jer nam je ta njegova "nesebičnost", pogotovo nakon njegova bijega u Beograd na testiranje, malkoc sumnjiva! Sa svim što lik promovira (ne cijepljenje i slično) i s njegovom zavadom sa svjetskom teniskom organizacijom o strogoći mjera i turnirima.... Ne znam ja koliko je njegovo djelivanje bilo nesebično. A da imaš mozga, razmislio bi i ti. Jblo te bratstvo i jedinstvo!

GA
galus92
14:04 24.06.2020.

Nole je "dobro"pomogao Hrvatima i to vjerovatno na preporuku Vučića i Šešelja, Kao u onom vicu, kad su pitali Srbina zaraženog velikim boginjama, koja mu je zadnjas želja, a on odgovorio, da zagrlim brata Hrvata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije