Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE
Povratak na članak

Rađa brani Đokovića: Nevjerojatna količina sr**a, a napravio je sve da pomogne Hrvatima!

"Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi podložni virusima i da se moramo bolje držati uputa. Zdravi i veseli bili", poručio je Rađa uz fotografiju gdje je zagrljen s Đokovićem

Komentari 23

XY
xyz89
13:34 24.06.2020.

E moj Rađa...tvoji lijevi mediji potenciraju ovu priču da naštete plenkoviću. Oni su ti koji pišu "sranja"... A Đakovo je potpuno druga priča jer se ne radi o turističkom središtu i ekonomija neće stati zbog toga. A da ti časne sestre i crkva smetaju, to znamo odavno. Idi u Kuću cvijeća.

VL
Avatar Edgedancer
Edgedancer
13:36 24.06.2020.

Pa hajde, pljuni ti po časnim sestrama. Slobodno. Nismo ni mislili da nećeš. A uspoređivati teniski turnir, sa slikanjem, grljenjem, partyjima itd. sa zatvorenim samostanom i "sljedivošću" korone, može samo netko tko nije objektivan. ... bogte dragi, gdje nam se samo rađate, da mi je znati....... I nitko ne pljuje po Đokoviću jer je Srbin,Ante Mate Rađo, nego jer nam je ta njegova "nesebičnost", pogotovo nakon njegova bijega u Beograd na testiranje, malkoc sumnjiva! Sa svim što lik promovira (ne cijepljenje i slično) i s njegovom zavadom sa svjetskom teniskom organizacijom o strogoći mjera i turnirima.... Ne znam ja koliko je njegovo djelivanje bilo nesebično. A da imaš mozga, razmislio bi i ti. Jblo te bratstvo i jedinstvo!

VL
GA
galus92
14:04 24.06.2020.

Nole je "dobro"pomogao Hrvatima i to vjerovatno na preporuku Vučića i Šešelja, Kao u onom vicu, kad su pitali Srbina zaraženog velikim boginjama, koja mu je zadnjas želja, a on odgovorio, da zagrlim brata Hrvata!

VL
ME
medvedgrad
14:33 24.06.2020.

Novak je napravio ogromnu štetu Hrvatskoj. Vjerujem slučajno, mada njegov bijeg u Srbiju i neodgovorno ponašanje su za svaku osudu. Što bi pisalo u medijima da je ovo učinio neku nedaj Bože domoljub, recimo bašThompson. Orgijanje u medijima po tojoj " primitivnoj" osobi bi bilo bez pardona.

VL
DU
Deleted user
14:40 24.06.2020.

rađa optuzuje dimitrova, za kojeg se ne zna gdje se i kada zarazio. ali se zna da je jokic pozitivan vec barem tjedan dana. isti jokic s kojim je đokovic bio na kosarkaskoj utakmici par dana prije teniskog turnira u beogradu. sta cemo sa rađinim sranjima ako se ispostavi da je đokovic zarazio dimitrova?

VL
DU
Deleted user
13:41 24.06.2020.

Za sve, pa i za njega samog, bi bilo najbolje da nam Đokica ubuduće više ne pokušava pomoći.

VL
AP
ante_pustinjak
14:31 24.06.2020.

dino, vodi se ga sebi doma kad ga već toliko voliš i cijeniš umjesto g-r-a-š-e!

VL
Avatar KALIMERO
KALIMERO
14:07 24.06.2020.

Rađa= Ivanišević. Oba sa Đokovićem zagovaraju priču: mi smo isti narod s istim jezikom,a što nismo niti ćemo ikad biti. Pustite Srbiju i Hrvatsku neka se svaka bori za boljitak svojih građana. Također bih molio da se jugofili okane Hrvatske,, a novu Jugoslaviju stvaraju po Srbiji.

VL
RU
Rusvaj
14:43 24.06.2020.

Sve je to planski napravljeno......... Znao je Bugarin šta čini, a i Đole

VL
VI
Veliki Ivica
14:34 24.06.2020.

Vrhunski sportaši i nažalost vrlo, vrlo sabi intelekti. Ali ako i Plenković ne ide u samoizolaciju... Pametnom(možda prosječnom i ispodprosječnom) dosta!

VL
Avatar TheJack
TheJack
13:48 24.06.2020.

Dino je car!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.