Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADRIA TOUR

Otac Novaka Đokovića prozvao glavnog krivca: Nanio je veliku štetu Hrvatskoj i Srbiji!

24.06.2020.
u 11:35

Nikome nije dobro, pa ni mom sinu. Moramo izaći jači iz ovoga i shvatiti da će sve proći, a na neki način se moramo i zaštiti - rekao je pa dodao da se nada da će opet doći u Zadar kada se situacija stabilizira

I dalje se ne smiruje situacija oko koronavirusa koji se pojavio na humanitarnom teniskom turniru Adria Touru u Zadru, a nakon svega oglasio se i otac glavnog organizatora Novaka Đokovića.

- Kako je došlo do zaraze? Vjerojatno jer je Dimitrov došao bolestan, tko zna odakle. Nije se testirao u Zadru, nego na nekom drugom mjestu. Mislim da to nije u redu, ali dobro, što da se radi. Nanio je veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i nama kao obitelji - rekao je Srđan Đoković za RTL i nastavio:

- Nikome nije dobro, pa ni mom sinu. Moramo izaći jači iz ovoga i shvatiti da će sve proći, a na neki način se moramo i zaštiti - rekao je pa dodao da se nada da će opet doći u Zadar kada se situacija stabilizira.

Osim Dimitrova, na koronavirus pozitivni su i Borna Ćorić, ali i Novak Đoković. 

>>>> Pogledajte kako se zabavljaju Ćorić i Ivanišević u Zadru

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
12:46 24.06.2020.

Organizacija svega toga nije bila dobra. Da su bila propisana pravila pa da su ista kršili sudionici, tek onda bi se sudionike moglo kriviti.

LU
lupa
13:03 24.06.2020.

Osobno ne krivim Djokovica sto se razbolio, i on je koronu od nekoga pokupio, ali ono na sto pizdim su dvije stvari: prva je da se samo opravdavaju kaj su siroti oboljeli, drugo sto se nitko ne osjeca krivim sto nisu organizirali odgovorno susret- tulumi, naslikavanja, grljenja, nema sredstva za dezinficiranje ruku, nema oznacenih mjesta di tko smije sjediti i sl. Jedino sto imaju za rec "ali stozer nije rekao da moramo...", zbilja?

K0
K0mentar
12:01 24.06.2020.

zdravi i veseli bili,samone morate nam vise dolaziti,ima teniskih terena i drugdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije