Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Race of Champions: Schumacher vs. Button

Michael Schumacher
Reuters
02.11.2009.
u 16:00

Unutar pekinškoga olimpijskog stadiona “Ptičje gnijezdo” održat će se posljednji automobilistički ispit godine, Race of Champions.

Međunarodna sezonska utrka u kojoj nastupaju ponajbolji vozači Formule 1, NASCAR-a, relija... natjerala je organizatore da uvelike promijene izgled stadiona na kojem su otvorene i zatvorene prošlogodišnje Olimpijske igre, a sve kako bi ugostili tradicionalnu utrku.

U trodnevnom programu koji počinje danas (ponedjeljak) svakako će najviše uzbuđenja donijeti utrka u srijedu koja zatvara natjecanje, a u kojoj će, među ostalima, nastupiti sedmerostruki svjetski F1 prvak Michael Schumacher, aktualni Jenson Button, te drugoplasirani iz ovogodišnjeg poretka Sebastian Vettel. Bit će tu i Mikko Hirvonen, Mike Doohan, David Coulthard, Marcus Gronholm, Mattias Ekström... sve odreda vrhunska trkaća imena.

- To su uvijek zanimljive utrke. Kombinacija nadmetanja i smijeha - najavio je Schumacher skorašnja zbivanja.

Komentara 2

KA
kakodane2
10:54 04.11.2009.

jopbk da se nac na internetu smao treba dobro trazit a i bude na eurosportu ak imas

JO
jopibk90
22:40 02.11.2009.

Jos da je negdje pogledat tu utrku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije