Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Business VIP kup

Niko Pulić: Ovaj put ne vozim zbog rezultata

Niko Pulić
Foto: Ivan Ril
1/6
20.09.2017.
u 20:23

Do kraja sezone ostale su još četiri utrke. Uz dvije koje se voze ovaj vikend u Cerklju, vozači će Business VIP kup zaključiti s Grobnikom

Sljedeći vikend vozači Business VIP kupa odlaze u Sloveniju gdje će voziti osmu i devetu utrku hrvatskog prvenstva u krugu.

Podsjetimo, prije nešto više od mjesec dana Seat karavana 'preselila' je na Slovakiaring, a pobjede su tada odnijeli Zoran Kotromanović i Rajmond Terčić.

Vozači Europhone Racing Teama nisu imali dobre nastupe. Niko Pulić borio se s performansama svoje Ibize, dok je njegovom momčadskom kolegi Boži Tomuliću otkazala spojka.

Automobili su sada spremni za Cerklje, no Pulić i Tomulić ne žele ništa prognozirati.

- Staza je katastrofalna, ali vidjet ćemo kako će se situacija razvijati. Na ove dvije utrke cijelo svoje vrijeme posvetit ću Boži, a mene moj rezultat ne zanima. Jedino je bitno da sakupim nešto bodova - rekao je Niko Pulić.

Sličnog je razmišljanja i njegov momčadski kolega...

- Nemam nikakvih očekivanja od rezultata, jedino očekujem da automobil izdrži. U petak ćemo trenirati, tako da imamo dovoljno vremena. Kao što sam već rekao, ova sezona je samo učenje - zaključio je Tomulić.

Do kraja sezone ostale su još četiri utrke. Uz dvije koje se voze ovaj vikend u Cerklju, vozači će Business VIP kup zaključiti s Grobnikom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije