Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francusko prvenstvo

PSG nezadrživo juri prema novoj tituli

Kylian Mbappe
Foto: Reuters/Pixsell
23.12.2018.
u 00:20

Pobjednički pogodak za PSG postigao je Kylian Mbappe u 68. minuti

Nogometaši Paris St. Germaina pobijedili su na Parku prinčeva Nantes s 1:0 u utakmici 19. kola francuskog prvenstva. Aktualni prvak tako je došao do 13 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Lillea, a uz to ima i dvije utakmice manje.

Pobjednički pogodak za PSG postigao je Kylian Mbappe u 68. minuti.

Novi domaći poraz doživio je Monaco, kojeg je s 2:0 u derbiju začelja svladao Guingamp. Gostima je to bila tek druga ovosezonska pobjeda. Danijel Subašić je još uvijek na popisu ozlijeđenih, kao i pola momčadi.

Marseille je osvojio bod na gostovanju kod Angersa uz 1:1. Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car ostao je na klupi za pričuve gostujuće momčadi.

U nedjelju je na rasporedu posljednja utakmica 19. kola u kojoj je Bordeaux domaćin Amiensu.

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:26 23.12.2018.

Malo je 1:0 protiv Selendre!!!! Ništa od Lige Prvaka !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije