Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavni tenisač

Prvo ga je pobijedio, a sada ga ne prestaje hvaliti: Novak je najbolji i to ne možete ignorirati

Novak Djokovic remporte sa place en demi finale face à Matteo Berrettini lors des internationaux de France de Roland Garros à Paris
JB Autissier/PIXSELL
23.12.2021.
u 11:00

Kao tenisaču broj tjedana na vrhu je važan. Novak je ispred njih i kada bi sva trojica sada prestali igrati, vidio bih Novaka i dalje kao prvog - dodao je Saša

Alexander Zverev osvojio je olimpijsko zlato, šest titula, a godinu je završio na trećem mjestu. Zasigurno mu neće biti teško prisjetiti se 2021. U  razgovoru za podcast "Žuta loptica"  Zverev je otkrio i koga smatra najboljim na svijetu.

- Federer i Nadal su oduvijek bili ljubimci publike, kao i medija, što nije slučaj sa Novakom. Tako je to. Ipak, ne možete ignorirati rekorde. Osvojio je isto grand slamova kao Federer i Nadal, ima više Mastersa, tjedana na prvom mjestu. Ispred je u gotovo svemu. Ne možete ignorirati brojke i rekorde. Igraju u istoj eri, tako da ja mogu jasno reći sa sportske strane,  Novak je jednostavno ispred njih", kaže Zverev.

No, pohvalio je i svu trojicu:

- Činjenica da su sva trojica osvojili po 20 grand slamova i to nikad neće biti ponovljeno. Igrali su jedan protiv drugog u proteklih 15 godina. Kao tenisaču broj tjedana na vrhu je važan. Novak je ispred njih i kada bi sva trojica sada prestali igrati, vidio bih Novaka i dalje kao prvog - dodao je Saša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije