Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prokockali prednost

Prvi poraz vaterpolista Mladosti u regionalnoj ligi

Vaterpolo lopta
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
08.02.2019.
u 22:29

Mladost je unatoč porazu od Jadrana ostala na prvom mjestu

Vatepolisti zagrebačke Mladosti doživjeli su prvi poraz ove sezone u Regionalnoj vaterpolskoj ligi. U petak su na gostovanju kod Jadrana iz Herceg Novog izgubili 13:10 (3:5, 2:1, 4:2, 4:2).

Po tri pogotka za Mladost postigli su Cosmin Radu i Miloš Ćuk, a dvaput je strijelac bio Ivan Buljubašić. Po tri pogotka za Jadran su postigli Vlado Popadić, Kanstantin Averka i Đuro Radović.

Zagrepčani su prokockali prednost 5:2 iz prve četvrtine, a najlošije razdoblje imali su u trećoj četvrtini, u kojoj su dopustili domaćoj momčadi da serijom od četiri gola preokrene zaostatak 5:7 u vodstvo 9:7.

Mladost od tada više nijednom nije povela, a od izjednačenja na 10:10 gosti su u posljednje četiri minute ostali bez pogotka.

Mladost je sa 34 boda iz 13 utakmica još uvijek na prvom mjestu. Drugi je Jadran Carine sa 30, a treći splitski Jadran sa 28 bodova i utakmicom manje. I dubrovački Jug CO ima utakmicu manje, a sa 26 bodova je na četvrtom mjestu.

U subotu je na poljudskom bazenu trostruki program. Od 17 sati POŠK ugošćuje Šabac, u 19 sati započinje derbi Jadran - Jug CO, a od 20:30 sati za bodove će se boriti Mornar BS i Crvena zvezda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije