Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ZATVORSKE KAZNE

Prvi nastup Vicka nakon 33 mjeseca

Michael Vick
Reuters
27.09.2009.
u 20:43

Kontroverzni igrač američkog nogometa Michael Vick (29) upisao je svoj prvi nastup u utakmicama NFL lige nakon odslužene zatvorske kazne radi sudjelovanja u organizaciji ilegalnih borbi pasa.

Poznati quaterback (dodavač) se pojavio na terenu u domaćem ogledu Philadelphia Eaglesa protiv Kansas City Chiefsa na Lincoln Financial Fieldu (trenutan rezultat 24-7 za Philadelphiju), a bio mu je to prvi nastup u regularnom dijelu sezone od novogodišnje večeri 2006. godine, tada u dresu Atlanta Falconsa.

Vickov povratak na terene bio je jedan od najiščekivanijih događaja u NFL ligi ove sezone. Podsjetimo, u kolovozu 2007. godine Vick je priznao krivnju za sudjelovanje u organizaciji ilegalnih borbi pasa, nakon čega je suspendiran od strane NFL lige, te je osuđen na zatvorsku kaznu. Nakon što je odradio 18 mjeseci kazne pušten je u svibnju ove godine da bi ga momčad koja ga je svojedobno učinila jednim od najplaćenijih igrača NFL lige, Atlanta Falconsi, otpustila iz svojih redova.

Uoči utakmice skupina od nekih 25 prosvjednika okupila se ispred stadiona s transparentima na kojima je pisalo “Vick je bolestan”, a policija je pazila da ne dođe do nereda.

Kada je Vick izašao ne teren Lincoln Financial Fielda većina od 60.000 gledatelja nije niti zamjetila njegov ulazak u igru, ali oni koji jesu, pozdravili su ga pljeskom.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
raspad
21:03 27.09.2009.

Da li je to nas Vicko - Vice. Odtad je tako pocrnio, jadan nebio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije