Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA VATRENIMA

Prvi Hrvati stigli u Nižnji gdje igramo s Argentinom! Evo koliko ih je stajao put

navijači
Foto: Tomislav Dasović
18.06.2018.
u 13:39

Riječ je navijačima hrvatske reprezentacije i prijateljima koji stižu iz Rijeke i Zagreba, a povezuje ih to što su svi rodom iz Tuzle.

Prvi hrvatski navijači stigli su u Nižnji Novgorod, gdje će hrvatska nogometna reprezentacija igrati protiv Argentine u drugom kolu Svjetskog prvenstva. To su Mladen (63), Boris (30), Zlatko (59), Igor (29) i Ivica (58) koji su u grad stigli tri dana prije utakmice.

Riječ je navijačima hrvatske reprezentacije i prijateljima koji stižu iz Rijeke i Zagreba, a povezuje ih to što su svi rodom iz Tuzle.

Stigli su iz Kalinjingrada i u četvrtak će bodriti vatrene protiv Messija i društva, nakon čega se vraćaju. Kažu da ih je put stajao oko 10.000 kuna.

>> Pogledajte Večernji pressing s Robertom Prosinečkim

Komentara 25

OS
osvetnik
14:22 18.06.2018.

Dezurna govna komentiraju. Molim vas odite preko Drine. Zivjela Hrvatska I ZDS!!

Avatar Toni Broo
Toni Broo
15:19 18.06.2018.

Nije mi jasno koja je to potreba jugo-ljevičarskih komentatora da zagađuju svaki članak koji ima veze sa Hrvatima koji pokazuju otvoreno svoju ljubav prema Hrvatskoj? Koji ste vi jugosi ljevičarski luzeri, ne možete se pomiriti da većina Hrvata u domovini i dijaspori voli Hrvatsku.

VJ
vjekoslavkatalina
15:10 18.06.2018.

......ako imaju neka idu...ja nemam i ne mogu ici....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije