Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUG I MLADOST

Prvenstvo u sjeni zvučnih transfera: Rivali dogovaraju zanimljivu razmjenu

Vaterpolo: Mladost - POŠK
Marko Prpić/PIXSELL
14.04.2021.
u 10:11

Jug i Mladost će jamačno ovjeriti svoje propusnice za polufinale, a nešto veće neizvjesnosti bit će u očekivanim srazovima Jadrana i Mornara te Primorja i Solarisa.

Hrvatsko vaterpolsko prvenstvo nastavlja se uzvratnim četvrtfinalnim utakmicama doigravanja za prvaka.

Ali samo dvjema, preostala dva sučeljavanja odradit će se kad se za to steknu uvjeti, tj. kad se odigraju zaostale utakmice iz ligaškog dijela. No velikih iznenađenja ne bi smjelo biti.

Jug i Mladost će jamačno ovjeriti svoje propusnice za polufinale, a nešto veće neizvjesnosti bit će u očekivanim srazovima Jadrana i Mornara te Primorja i Solarisa.

- Nakon duljeg vremena imalo smo tjedan dana rada u kontinuitetu. U utakmicama s POŠK-om odmarat ću Fatovića, a možda i još neke igrače - najavljuje Jugov trener Vjekoslav Koberšćak.

Jugaši su s poškovcima dogovorili da se obje utakmice igraju u Gružu (počinje u 12 sati), a Mladost i Medveščak drugu će utakmicu odigrati na Savi u 20:45 sati. U prvom ogledu žapci su pobijedili medvjede 18:5.

Pa, iako ova vaterpolska sezona još nije gotova, klubovi već rade na pojačavanju momčadi za sljedeću. Splitski je Jadran tako dogovorio veliko pojačanje, na Zvončac dolazi Nikša Dobud, jedan od najboljih hrvatskih i svjetskih sidraša, vlasnik zlatne olimpijske medalje iz Londona, trenutačno igrač Pro Recca.

Nešto i o planovima koji se tek naslućuju: Jug bi u Gruž vratio Andru Bušlju iz Mladosti, a žapci bi pak na Savu doveli trofejnog ljevaka Maru Jokovića.

Vidjet ćemo što će se od toga ostvariti.

Komentara 1

TR
Travno221
13:55 14.04.2021.

Znam samo da bi Mladost trebala zadržati Bušlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije