Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMICE PLAČU

Prve reakcije naših junakinja nakon utakmice: Ženski rukomet je napokon živ!

GER, Tag des Handballs Hannover - LS, Deutschland (GER) vs Kroatien (CRO) Frauen
NordPhoto/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
15.12.2020.
u 19:52

- Uvijek sam ozbiljna dok igram, ali nakon utakmice se veselim. Toliko tobro igramo da ja mogu s mirom sjesti na klupu i gledati kako se igra obrana. Ženski rukomet je napokon živ - rekla je presretna Tea Pijević

Nakon jednog od onih nevjerojatno divnih i značajnih trenutaka hrvatskog sporta, u kojem su prvi put u svojim životima sudjelovale baš one, hrvatske rukometašice očekivano nisu mogle odmah pronaći riječi od sreće. Nešto ih je uspjela netom nakon utakmice naći vratarka Tea Pijević koja je odigrala maestralnu utakmicu, proglašena je igračicom utakmice.

- Uvijek sam ozbiljna dok igram, ali nakon utakmice se veselim. Toliko tobro igramo da ja mogu s mirom sjesti na klupu i gledati kako se igra obrana. Ženski rukomet je napokon živ - rekla je presretna Pijević, prije no što su ju djevojke prekinule u slavlju.

Razočarane su, naravno, bile rukometašice Njemačke koje neće ni u doigravanje za peto mjesto.

- Hrvatska je bila bolja u svakom segmentu. Mi nismo ni sekunde odigrali kako smo trebali. Zasluženo su pobijedile. Nemam riječi - govorila je Xenia Smits dok je susprezala suze.

Komentara 10

DU
Deleted user
20:24 15.12.2020.

ma svaka čast, i meni ste naterale suze na oči, toliko zračite pozitivnom energijom, taman ništa ne osvojile al ste osvojile naša srrca, voli vas cijela hrvatska.......da sam slobodan Ćamilu bi oženio..........hahahahhahaha

ED
edgar2
20:18 15.12.2020.

Bravo za naše cure! Vjerujemo u Vas do kraja i bez ostatka! :-)

KA
Kalimero4
21:23 15.12.2020.

Ćamila je tako lijepo pjevala lijepu našu da sam bio zadivljen.Bravo curo,svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije