Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretni u Bayernu

Prvaci nezadovoljni ždrijebom: Arsenal je bio najgora opcija

Bayern
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.12.2013.
u 17:06

- Sigurno je ždrijeb mogao biti ugodniji i lakši. Ja bih volio da smo izvukli Zenit, ali, nažalost, ne može se ništa promijeniti

Jedan od najzanimljivijih parova u osmini finala Lige prvaka bit će Arsenal - Bayern. Repriza je to prošlogodišnjeg četvrtfinala u kojem je Bayern slavio na Emiratesu, a Arsenal na Allianz Areni, a dalje su prošli Bavarci.

- Sigurno je ždrijeb mogao biti ugodniji i lakši. Ja bih volio da smo izvukli Zenit, ali, nažalost, ne može se ništa promijeniti. Arsenal moramo respektirati, jedino tako možemo proći dalje. Moramo odigrati dvije utakmice na visokoj razini, rekao je izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Ni branič Jerome Boateng nije zadovoljan.

- Nismo imali sreće, ovo je najgori protivnik kojeg smo mogli dobiti, rekao je Boateng.

>>City na noge Barceloni, Bayern protiv Arsenala, Realu Schalke!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
19:19 16.12.2013.

Žaga naopak, prezadovoljni su i ziher ideju dalje !!!

DL
Drora Luz Homen
20:32 16.12.2013.

PSŽ je još gori, pomom skromnom mišljenju, ni Real Madrid i Barsa nisu baš ugodni, ali ja vjerujem da Bazern može svladati bilo kojeg rivala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije