Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMAN INTERES

Dinamo rasprodao sve ulaznice za derbi, otvaraju se dodatne tribine!

Dinamo
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/10
12.07.2015.
u 12:28

Ulaznice za derbi mogu se kupiti na ticket pointu ispod zapadne tribine u nedjelju od 10 do 19:45.

Nakon što su rasprodani planirani kapaciteti stadiona za derbi između Dinama i Hajduka, klub je odlučio otvoriti i dodatne tribine. Tako će navijači za deset kuna uživo moći gledati utakmicu i sa tribine sjever gore.

S obzirom na veliki interes navijača od samog početka prodaje modri su par dana uoči utakmice uložili dodatni napor kako bi u što kraćem roku napravili sve potrebne radnje da bi tribina sjever gore bila otvorena za derbi.

Posjećamo, ulaznice za derbi mogu se kupiti na ticket pointu ispod zapadne tribine u nedjelju od 10 do 19:45.

>> Premijer Zoran Milanović neće na derbi Dinama i Hajduka

>> Pogledajte kako je Dinamo proslavio prodaju svih ulaznica za veliki derbi

>> Dinamo će otvoriti sve tribine Maksimira ako se ulaznice prodaju

Komentara 50

GI
gismund
13:02 12.07.2015.

dolaze dinamovi navijači vidjeti moćni plavi stroj koji će pregaziti splićane! vratit će se bili u split pognutih glava kad prime 5 komada! dinamoooooooooooooooooooo!

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
12:47 12.07.2015.

I sad bi popodne trebali gledati na Radmanoviziji onog tenisera koji pozdravlja sa 3 prsta, a ne prenose ovaj hrvatski derbi. I još ih plačamo za to. Uhhh.

Avatar petrolio
petrolio
13:05 12.07.2015.

navijači su se zaželjeli derbija, tako da i da su mamići vani, isto bi bilo puno gledatelja jer je već krajem prošle godine na tribinama bilo 15-ak tisuća gledatelja, iako je dinamo već od ranije osigurao naslov prvaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije