Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Bobo Balde

Pršo nahvalio mladog hrvatskog braniča: Mogao bi postati veliki igrač

Dado Pršo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
11.10.2015.
u 11:30

Hrvatski napadač, pišu Škoti, izuzetno cijeni Šimunovića te ga je usporedio s legendarnim braničem Celtica i ljubimcem navijača - Baldeom.

Sjajni nastupi i golovi Dade Prše za Rangerse u Škotskoj se još uvijek pamte i cijene pa ga je tako Scottish Times upitao za mišljenje o mladom braniču Celtica, Jozi Šimunoviću, koji je nedavno stigao u Glasgow.

Hrvatski napadač, pišu Škoti, izuzetno cijeni Šimunovića te ga je usporedio s legendarnim braničem Celtica i ljubimcem navijača - Baldeom.

- Šimunović je fizički jak defanzivac, snažan je momak kojeg u Hrvatskoj jako cijene. Tehnički, bolji je od primjerice Bobo Baldea. Mogao bi uspjeti u Celticu i postati veliki igrač - rekao je Pršo.

Šimunović je dobio i prvi poziv u A reprezentaciju Hrvatske, no jučer zbog ozljede nije bio u sastavu protiv Bugarske već je ostao na oporavku u Škotskoj.

>>Jozo je Rolls Royce i bit će super donese li nam upola kao Mark Viduka!

Komentara 13

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
15:15 11.10.2015.

DADO PRŠO.....moj naklon do poda !!! Čovjek koji je SAM držao našu repku pri vrh dok nije stasala nova generacija.....jedan od največih uz bok "brendu" i "pametnjakoviću u bij.uštirkanoj košuljici".......DADO velemajstore !!!!

PU
purger58
14:24 11.10.2015.

A koga je i gdje prodao hajdug?Najveci domet treca talijanska liga!Dali bi vi sve da imate nekog ko Mamic.

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
16:15 11.10.2015.

Dado Pršo bio je tri godine hrvatski reprezentativac i tri godine najbolji hrvatski nogometaš. Lijep kompliment dao mu je Darijo Srna rekavši "Jedan je od najvećih koji je ikad nosio kockasti dres". Šteta je što Kranjčar kao izbornik u to vrijeme nije dopustio Eduardu da zaigra s Pršom već je zvao Bošnjaka koji nije niti igrao niti bio razina Eduarda koji je dominirao HNL-om. A u isto vrijeme Niko Kranjčar je bio siguran u reprezentaciji iako upitnih dometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije