Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud

'Prozirne medalje' članovima IO HNS-a: Hajduk im zabranio ulazak u ložu

Prozirne medalje
Foto: HNK Hajduk.hr
25.05.2018.
u 14:54

Još se uvijek vuku repovi s finala hrvatskoga kupa u kojem je Dinamo pobijedio Hajduk s 1:0

Na Poljudu nema mira. Još se uvijek vuku repovi s finala hrvatskoga kupa u kojem je Dinamo pobijedio Hajduk s 1:0. Vodstvo splitske momčadi zabranilo je članovima IO HNS-a ulazak u svečanu ložu, te su im kao dar poslali 'prozirne medalje'.

"Izvršnom odboru Hrvatskog nogometnog saveza poslane su danas s Poljuda “prozirne medalje”, replike medalja koje su dodijeljene preksinoć u Vinkovcima osvajačima i finalistima Hrvatskog kupa. “Prozirnih” je medalja točno 17, namijenjenih za 17 članova tog tijela Hrvatskog nogometnog saveza...", piše u Hajdukovom priopćenju.

Prozirne medalje
1/10

"HNK Hajduk, do raspisivanja i provedbe demokratskih izbora unutar Hrvatskog nogometnog saveza te rješavanja aktualne situacije unutar sudačke organizacije, zabranjuje ulazak u svečanu ložu članovima Izvršnog odbora HNS-a. Iznimke mogu biti tek slučajevi kada neki od članova IO HNS-a budu u nužnim ulogama predviđenim propozicijama, kao službeni predstavnici gostujućeg kluba."

"Naravno, svi članovi IO slobodni su, kao i ostali gledatelji, kupiti ulaznice za sve ostale sektore, odnosno tribine poljudskog stadiona i uživo gledati najgledaniji hrvatski klub (u upravo završenoj sezoni možemo se pohvaliti da na naše utakmice otpada čak 55% ukupne gledanosti lige uživo na svim stadionima)."

Ključne riječi

Komentara 25

SE
senior
15:45 25.05.2018.

Medalje za glupost pod hitno napraviti i uručiti svakom članu uprave i NO Hajduka. Zaslužili su ih bez konkurencije.

HE
hellen3353
15:27 25.05.2018.

neka nas sve čuva dragi Bog, neka nam da zdravlja i pameti!

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
16:02 25.05.2018.

NAVODNO ima i normalnih ljudi u Hajduku.Ovo je na pubertetskoj razini !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije