Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNOST

Bijesni navijač Hajduka sreo suca Zebeca u kafiću! Evo što mu je napravio

Finale Kupa: Dinamo - Hajduk
Foto: Igor Kralj/Pixsell
25.05.2018.
u 11:35

Nije bilo fizičkog obračuna, navijač je bio revoltiran nakon što je Hajduk teško oštećen u finalu Kupa protiv Dinama te nije mogao sakriti razočaranje i počeo je prigovarati u vezi sa suđenjem u Vinkovcima.

Stariji navijač Hajduka iz Imotskog jučer je u jednom zagrebačkom kafiću zalio vinom i mineralnom vodom suca finala Kupa Marija Zebeca, s kojim su u društvu sjedili kolege Fran Jović i Dalibor Mlakar, piše Dalmatinski portal.

Nije bilo fizičkog obračuna, navijač je bio revoltiran nakon što je Hajduk teško oštećen u finalu Kupa protiv Dinama te nije mogao sakriti razočaranje i počeo je prigovarati u vezi sa suđenjem u Vinkovcima. 

Finale Kupa: Dinamo - Hajduk
1/21

Nakon što su mu odbrusili, on ih je polio vinom i mineralnom, koje je prethodno naručio, te otišao.

Podsjećamo, nakon suđenja Zebeca u finalu Kupa između Dinama i Hajduka (1:0) diglo se dosta prašine. Hajdukovci su bili ogorčeni suđenjem, a ekspert Mateo Beusan rekao je da Zebec nije svirao jedanaesterac za splitsku momčad, da nije bilo zaleđa kod izgledne prilike te da je igraču Dinama Periću oprošten crveni karton.

Ključne riječi

Komentara 117

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
11:50 25.05.2018.

A ne priča se o kretenu koji je policajcu napravio trajne posljedice i opekline koje će imati do kraja života. Takvi ljudi su veći neprijatelji Hajduka nego Zabec i ostali.

GI
gismund
11:48 25.05.2018.

što drugo od primitivaca i očekivati....

PE
Peet
11:56 25.05.2018.

Da je stariji gospodin pobrao batine od ove trojice sudaca onda bi oni ispali huligani. Ovako je ovaj neadretalac kojeg nazivate starijim gospodinom vjerovatno novi heroj torcide. Dvolicni ste. Sto niste tako reagirali kad je Letvica igrao rukom van kaznenog prostora. Ne sjecam se da je koji Dinamovac zalijevao suca i da su novinari danima potencirali slucaj. Odvratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije