Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE SNIMIO

Provalnik u kući bivšeg trenera Cro Copa: Mogao sam ga ubiti, bilo bi legalno

Dean Lister
Foto: Screenshot
1/2
23.08.2018.
u 19:33

Čovjeka, koji je očito u zabrinjavajućem stanju, je pitao “što mu radi u kući i zašto mu je prekopao stvari?”. Na to je dobio odgovor da je njegovu kuću zamijenio s crkvom.

Veteran UFC-a, Pridea i KOTC-a, ''grappling'' legenda i bivši BJJ trener Mirka Filipovića, Dean Lister pohvalio se neobičnim videom koji je snimio u svojem domu prije nekoliko dana, piše Fightsite.hr.

Ovo ''neobičan'' možete shvatiti i kao zastrašujući, s obzirom na okolnosti koje su dovele do snimanja videa.

Vraćajući se u svoj dom u San Diegu, lister je u kući nabasao na provalnika. Provalnik je bio zapravo ''meth head''. Izraz je to koji u SAD-u kolokvijalno koriste za ovisnike o metamfetaminima.

Čovjeka, koji je očito bio u zabrinjavajućem stanju, pitao je što mu radi u kući i zašto mu je prekopao stvari?. Na to je dobio odgovor da je njegovu kuću zamijenio s crkvom.

Kada je shvatio da je sniman mobitelom, provalnik je u sekundi promijenio raspoloženje te je podignuo nešto što izgleda kao metalna cijev zaprijetivši njome Listeru.

No, čim je Lister podignuo ruku, provalnik je pobjegao kroz prozor. Bivši UFC borac o čitavom incidentu osvrnuo se na društvenim mrežama izjavom:

"Oko 8 sati navečer u svom domu u San Diegu nabasao sam na ‘meth heada’ koji je krao po mojoj kući. Na kraju videa podignuo je metalnu cijev prema meni, ali zaustavio se čim sam dignuo ruku u zrak. Dopustio sam mu da pobjegne kroz prozor. Policija je rekla da bi bilo posve legalno da sam ga ubio. Ali je li to ono što želim? Na kraju dana ukrao mi je brdo love. Video sam objavio da bih doznao tko je ovaj ovisnik. Bijelac je, mršav, bio je na methu i imao je mnogo tetovaža. Policija ga traži, ali ako ga netko zna, neka mi pomogne", stoji u Listerovoj poruci.

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Apsalar
Apsalar
20:02 23.08.2018.

Liberalni demokrat. Djeco pazite, u ovo ćete se pretvoriti glasajući za ljevicu.

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
19:42 23.08.2018.

Ovaj nalikuje izvanzemaljcu.

DU
Deleted user
19:50 23.08.2018.

Meni lici na Stazica iz mladjih dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije