Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrač CSKA

Hrvata šokirala nesreća: Stalno letimo tim zrakoplovima!

Nikola Vlašić
Foto: DAVID W CERNY/REUTERS/PIXSELL
1/5
12.05.2019.
u 08:51

U gradu se već danima osjeća velika tuga među ljudima, nedavno je bila i komemoracija na Crvenom trgu za poginule... Žalosno, no život mora ići dalje - rekao je Nikola Vlašić

Nikola Vlašić stigao je prošlog ljeta u CSKA na posudbu iz Evertona. Hrvatski reprezentativac odlično se snašao u moskovskom klubu za koji je ove sezone zabio osam golova (tri u Ligi prvaka).

CSKA je trenutačno na četvrtom mjestu ruskog prvenstva, a do kraja mora odigrati još tri kola. Vlašićeva momčad koja danas igra kod Spartaka lovi Ligu prvaka.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

U razgovoru za 24 sata Nikola je iznio svoje dojmove iz Moskve, raspletu ruskog prvenstva, a pričao je i o hrvatskoj reprezentaciji.

Nedavna zrakoplovna nesreće na Šeremetjevu u kojoj je poginula 41 osoba potresla je našeg reprezentativca...

- Uf, baš sam protrnuo kad sam čuo, bio sam šokiran. Mi često letimo sa Šeremetjeva, Aeroflot je naš sponzor i stalno letimo njihovim zrakoplovima. U gradu se već danima osjeća velika tuga među ljudima, nedavno je bila i komemoracija na Crvenom trgu za poginule... Žalosno, no život mora ići dalje - rekao je Nikola Vlašić.

Komentara 2

NA
nadaparabola
10:39 12.05.2019.

Ma cjeli svjet se udružio protiv nas,Hajde manje više Čede,Mađari i ostala bagra..Pa sada se pojaviše naši stoljećima poznati prijateljei kao Švabe,Austrijanci,Ameri,Englezi,Italijani.!Šta smo mi Bogu zgrešili da nas čak niti Iranci ne ljube a to je zemlja našeg porjekla..Bitno jee jdino da nas naša braća Albanci ljube.A do kada to bumo vidjeli.I zaboravih ono cveće iz BiH.Klali smo se ono koliko godina za vreme Domovinskog rata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije