Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrač CSKA
Povratak na članak

Hrvata šokirala nesreća: Stalno letimo tim zrakoplovima!

U gradu se već danima osjeća velika tuga među ljudima, nedavno je bila i komemoracija na Crvenom trgu za poginule... Žalosno, no život mora ići dalje - rekao je Nikola Vlašić

Komentari 2

NA
nadaparabola
10:39 12.05.2019.

Ma cjeli svjet se udružio protiv nas,Hajde manje više Čede,Mađari i ostala bagra..Pa sada se pojaviše naši stoljećima poznati prijateljei kao Švabe,Austrijanci,Ameri,Englezi,Italijani.!Šta smo mi Bogu zgrešili da nas čak niti Iranci ne ljube a to je zemlja našeg porjekla..Bitno jee jdino da nas naša braća Albanci ljube.A do kada to bumo vidjeli.I zaboravih ono cveće iz BiH.Klali smo se ono koliko godina za vreme Domovinskog rata?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.