Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKOV GOJUN

Proslavljeni Hrvat doživio je dvije obiteljske tragedije u tri mjeseca: 'Osjećam veliku prazninu'

Zagreb: PPD Zagreb na konferenciji najavio utakmicu protiv Paris Saint-Germain
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
09.01.2024.
u 15:39

Slavni rukometaš i naš ''ministar obrane'' doživio je u kratkom razdoblju dvije velike obiteljske tragedije, izgubio je oba roditelja. Majka mu je preminula krajem 2021. godine, a otac samo tri mjeseca kasnije.

Bivši član hrvatske rukometne reprezentacije i sadašnji kapetan RK Zagreba Jakov Gojun pridružio se ekipi RTL-ove emisije ''Vrijeme je za rukomet''. Ovaj 37-godišnjak tijekom karijere igrao je za velike europske klubove kao što su Atletico Madrid, Paris Saint-Germain i i njemački Füchse Berlin, a tijekom reprezentativne karijere osvajao je medalje na Olimpijskim igrama, europskim i svjetskim prvenstvima. 

GALERIJA Izbornik Perkovac otpisao je Stepančića za Euro 2024

Zagreb: PPD Zagreb na konferenciji najavio utakmicu protiv Paris Saint-Germain
1/5

U spomenutoj emisiji, surađivat će s bivšim suigračima Goranom Špremom i Nikšom Kalebom, legendarnim rukometašima koji su 2004. godine osvojili olimpijsko zlato u Ateni. Slavni rukometaš i naš ''ministar obrane'' doživio je u kratkom razdoblju dvije velike obiteljske tragedije, izgubio je oba roditelja. Majka mu je preminula krajem 2021. godine, a otac samo tri mjeseca kasnije. 

– Još uvijek je jedna velika praznina – istaknuo je u razgovoru za portal Sportlife

VEZANI ČLANCI:

Iako ne priča previše o svom privatnom životu za medije, Jakov je objasnio da mu je tijekom bolnog razdoblja najveću podršku pružila njegova obitelj, a najviše supruga. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije