Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI ŽUTI

Prosinečki: Svi igrači Barcelone i Reala su pušili i bojali se. Jedino se ja nisam nikada skrivao

Zagreb: Nogometna legenda, Robert Prosinečki, u šetnji centrom grada
Neva Zganec/PIXSELL
18.03.2023.
u 16:09

U bogatoj karijere igrao je za oba španjolska velikana, ali nije ostavio dublji trag zbog učestalih ozljeda

Španjolska nogometna javnost s nestrpljenjem iščekuje nedjelju i 21 sat kada se u novom El Clasicu sastaju Barcelona i madridski Real. Poznati španjolski medij Marca u najavi utakmice napravila je intervju s Robertom Prosinečkim, ponajboljim hrvatskim nogometašem svih vremena te bivšim članom oba najveća kluba u La Ligi. 

- Moj transfer nije bio toliko kontroverzan kao što je bio onaj Luisa Figa jer sam iz Reala najprije otišao u Oviedo, a tek onda u Barcelonu. Ozljede su me spriječile da igram onako kako sam htio, ali ostao sam prijatelj s igračima iz obje momčad - pričao je o svojim španjolskim danima legendarni Žuti. 

Bivši igrač Dinama i Zvezde je odigrao 74 utakmice za Real i 26 za Barcelonu. Za Real je zabio 12 pogodaka, a za Barcelonu dva. S Realom je osvojio kup i superkup, a tko zna što bi bilo da su ga ozljede malo zaobišle. 

- Mnogi igrači iz obje momčadi su pušili cigarete. Jedino ja se nisam nikad skrivao - otvoreno je priznao o svom poruku Prosinečki koji je osvojio brončanu medalju za Hrvatsku na svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije