Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savez BiH nije se oglasio

Prosinečki: Razgovarat ćemo kada se vratim u Sarajevo

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.09.2019.
u 09:49

Još se ne zna stav Nogometnog saveza BiH i hoće li Prosinečki promijeniti svoju odluku nakon dolaska u Sarajevo

Izbornik reprezentacija BiH Robert Prosinečki je nakon poraza protiv Armenije (2:4) objavio da daje ostavku. 

- Došao sam s ciljem da odemo na Europsko prvenstvo. Iako još ima šanse za plasman osjećam odgovornost i podnosim ostavku, dajem priliku nekom drugom - rekao je Robert Prosinečki i dodao:

- Nisam uspio reprezentaciju odvesti na Euro i više nisam izbornik.

Još se ne zna stav Nogometnog saveza BiH i hoće li Prosinečki promijeniti svoju odluku nakon dolaska u Sarajevo.

- Za nekoliko sati smo u Sarajevu pa ćemo razgovarati. Ne bih sada ništa govorio - rekao je Robert Prosinečki prije ulaska u zrakoplov za Sportsport.ba.

Robert Prosinečki
1/5

 

Komentara 2

AM
Ameise
13:14 09.09.2019.

Lijepo je kad izbornik preuzme odgovornost al osim malog Gojaka drugi su nula. Reko bi covjek to sve igra u nekoj drugoj ili trecoj ligi.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
15:01 09.09.2019.

"...osjećam odgovornost i podnosim ostavku, dajem priliku nekom drugom..."! Pa sad, da dajes nekom drugom priliku..., bas i ne dajes. Prije bi se moglo reci da nekom drugom ostavljas nepriliku! Sanse BiH za odlazak na Euro su samo matematicke, a kako igraju nije ni cudo sto su tu gdje jesu. I protiv Liechtensteina su se mucili sve negdje do 80. minute, a Liechtenstein je cak imao i par izglednih prilika! Skoro je za ne vjerovati da ce tim kao sto je BiH slijedece sezone igrati u A skupini europske Lige nacija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije